Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Χριάπα: «Δεν είμαστε φαβορί»

Αποποιείται τον τίτλο του φαβορί για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εν όψει Ολυμπιακού και Final 4 ο Βίκτορ Χριάπα. Τι είπε για την τιμωρία του Παναθηναϊκού.

Χριάπα: «Δεν είμαστε φαβορί»
Ίσες πιθανότητες για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μαζί με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στον ρωσικό Τύπο ο Βίκτορ Χριάπα. Ο Ρώσος φόργουορντ μίλησε για την τιμωρία του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά, ο Βίκτορ Χριάπα μίλησε για:
-το μοναδικό ματς μέχρι τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Πρώτα έχουμε μπροστά μας το ματς με τη Χίμκι για το πρωτάθλημα. Μπορεί να έχουμε κατακτήσει τον τίτλο, αλλά θέλουμε τη νίκη για να πάρουμε ρεβάνς για τον πρώτο γύρο. Και φυσικά αυτό το παιχνίδι θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για το Final 4».

-τις πιθανότητες της ΤΣΣΚΑ στο Final 4: «Είναι ξεκάθαρο από την αρχή πως δεν ήμασταν φαβορί. Έχουμε μια αρκετά καλή ομάδα, αλλά τίποτα πέρα από αυτό. Χάρη στη δουλειά που κάναμε, καταφέραμε να δυναμώσουμε και να φτάσουμε ως εδώ. Πλέον και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες. Δεν είμαστε ξεκάθαρο φαβορί, όπως πέρυσι. Αυτή είναι η βασική διαφορά σε σχέση με πέρσι».

-τη συμπαράσταση των οπαδών των άλλων ομάδων: «Ξέρουμε πώς είναι οι οπαδοί κάθε χώρας. Σε κάποιες είναι πιο συναισθηματικοί και εκδηλωτικοί, όπως στην Τουρκία, την Ελλάδα, τη Σερβία και την Ισπανία. Κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσει η ομάδα τους. Κάθε ομάδα με τέτοια στήριξη είναι δύσκολη. Όμως κάποιες φορές αυτό γυρίζει μπούμερανγκ».

-το αν έχει δεχτεί αντικείμενο από την εξέδρα: «Ευτυχώς όχι. Αλλά κι αν μου πετούσαν κάτι, δεν θα το επέστρεφα. Δεν πρέπει να απαντάς στις προκλήσεις».

-την τιμωρία του Παναθηναϊκού από την Ευρωλίγκα: «Από ψυχολογικής πλευράς δεν είναι σωστό. Είναι άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο. Από την άλλη οι τιμωρίες προβλέπονται στους κανονισμούς».

-το αν θα λάβει μέρος στο Ευρωμπάσκετ: «Δεν ξέρω, όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα είναι το σώμα μου. Έχω να κάνω διακοπές δύο χρόνια και έχω συσσωρευμένη κόπωση. Θα ήθελα λίγη ξεκούραση. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: