Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Μπαρτζώκας: «Το θέλουμε και μπορούμε»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Final 4 του Λονδίνου εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. «Η ομάδα μου έχει χαρακτήρα», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών.

Μπαρτζώκας: «Το θέλουμε και μπορούμε»
Γεμάτος αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες των παικτών και της ομάδας του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη media day του Ολυμπιακού εν όψει της συμμετοχής στο Final 4. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Λονδίνο.

«Το Final 4 ήταν από την αρχή στόχος μας. Θέλω να δω μαχητικότητα, ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Έχουμε φιλόδοξους παίκτες και θέλουμε το τρόπαιο. Την πίεση την έχουν οι άλλοι κι όχι εμείς. Μετά το τρόπαιο που πήραμε πέρυσι, εμείς έχουμε τον τρόπο να διαχειριστούμε την πίεση. Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί για το τρόπαιο φέτος. Όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες. Το κλειδί σε ένα Final 4 είναι να πας βλέποντας μόνο το πρώτο παιχνίδι», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών.

Αναφορικά με την αντίπαλο στον ημιτελικό της επόμενης Παρασκευής, είπε: «Έχουμε κάνει ένα πρώτο μίτινγκ με τους συνεργάτες μου. Το σίγουρο είναι πως τα μπάτζετ δεν παίζουν στο γήπεδο. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα με πολλή εμπειρία, τόσο με τον Έτορε Μεσίνα στον πάγκο της, όσο και με τους παίκτες που διαθέτει. Μπορεί να μην έχει εμφανή τρωτά σημεία, αλλά πιστεύω πως έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Η ΤΣΣΚΑ έχει κίνητρα να μας νικήσει, ειδικά μετά τον τρόπο που έχασε πέρσι. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά γενικά θέλω όλοι στην ομάδα να μείνουν ευχαριστημένοι από την εικόνα που θα έχουμε στο Final 4».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Αντρέα Τρινκιέρι, πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν… κότσια, είπε: «Ναι, συμφωνώ, έτσι είναι. Οι παίκτες μου έχουν χαρακτήρα. Αυτό δεν το απέδειξαν σε ένα παιχνίδι ή μια σεζόν, αλλά κατ’ επανάληψη και πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το πέμπτο ματς με την Εφές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: