Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΠΑΟΚ όπως λέμε... ΣΥΡΙΖΑ!!

Τις... συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως ζήλεψαν στον ΠΑΟΚ, καθώς στην ΠΑΕ υπάρχει πλέον μια πολυγλωσσία σε πολλά θέματα. Ένα από αυτά είναι το θέμα προπονητή με το δίδυμο Τσιστιακοφ-Βρύζα να βρίσκεται σε αναζήτηση, τον Ζαγοράκη να προτείνει τον Σάντος, αλλά και τον Σαββίδη να ρωτάει φίλους του.
Στον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το Καλοκαίρι με το 1ο θέμα να είναι αυτή την στιγμή ο προπονητής που θα οδηγήσει το σωματείο στις επιτυχίες. Στην παρούσα φάση οι υπεύθυνοι συγκεντρώνουν πληροφορίες  γι’ ότι καλό, υπάρχει στην αγορά και στην συνέχεια αφού ξεχωρίσουν 2-3 περιπτώσεις θα προχωρήσουν και σε επαφές.
Το θέμα όμως δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει. Η επιστροφή του Θόδωρου Ζαγοράκη  στον ΠΑΟΚ είναι πλέον δεδομένη με τον πρώην πρόεδρο πλέον να έχει άποψη την οποία εκφράζει για την ώρα μόνο στον Ιβάν Σαββίδη. Ο «Τέο» δεν είναι άλλωστε κρυφό έχει προτείνει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον Φερνάντο Σάντος. Θεωρεί πως ο Πορτογάλος έχει τις ικανότητες να δώσει την ώθηση που θέλουν όλοι με τα κατάλληλα εργαλεία.
Ο Σάντος και το… ταβάνι
Ο προπονητής της Εθνικής μπορεί να σιγοντάρεται από πολλούς (κυρίως εκτός ΠΑΟΚ) όμως έδειξε πως δεν μπορεί να φτάσει την ομάδα σε επίπεδο Πρωταθλητισμού. Καθώς στον 2ο και 3ο χρόνο της παρουσίας του στην Τούμπα το μόνο που κατάφερε ήταν να παίξει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ούτε τίτλους έφερε, ούτε έπαιξε κάποιο ποδόσφαιρο που θα το ζήλευαν φίλοι και εχθροί.Από αυτούς που επιθυμούν επιστροφή Σάντος να θυμίσουμε π ως έλεγαν και έγραφαν πως «Ο ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο ‘έχει πιάσει ταβάνι».
Αλωνίζει το δίδυμο
Το δίδυμο Βρύζα-Τσιστιακόφ από την άλλη δεν κάθετε με σταυρωμένα τα χέρια. Μπορεί στο θέμα Δώνη να ήταν και οι μοναδικοί που στήριζαν μέχρι τέλος τον Έλληνα τεχνικό, όμως τώρα «χτενίζουν» την Ευρώπη για να βρουν την ιδανικότερη λύση για τον ΠΑΟΚ. Πρόεδρος και στρατηγικός σύμβουλος θεωρούν πως η γερμανική και η ισπανική σχολή θα προσδώσουν μια πειθαρχία και ένα κύρος στην ομάδα.
Ψάχνει και ο Σαββίδης
Η τρίτη περίπτωση είναι αυτή του Ιβάν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε δηλώσει πως θα έχει άποψη και λόγο για όλες τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι καθώς δεν θέλει να πετάξει στον κουβά τα χρήματα του. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου αναζητεί και ο ίδιος, όπως λέγεται, προπονητή. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία όμως έχει τις διασυνδέσεις για να φέρει έναν καταξιωμένο τεχνικό.
Ο ΠΑΟΚ πλέον αρχίζει και θυμίζει ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του και την πολυγλωσσία που υπάρχει στο κόμμα  της αξιωματικής  αντιπολίτευσης. Το θέμα είναι αν στον Δικέφαλο αυτές  οι πολλές και διαφορετικές  γνώμες βοηθήσουν το σωματείο και όχι να του φέρουν περισσότερα προβλήματα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: