Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ιβάν Τούρινα: Οι δηλώσεις του γιατρού της ΑΪΚ!!

Ο γιατρός της ΑΪΚ, Κάρολ Ζίτο αναφέρθηκε στο θάνατο του Ιβάν Τούρινα τονίζοντας πως δεν υπέστη καρδιακή προσβολή.
Σοκαρισμένη παραμένει η ποδοσφαιρική κοινωνία της Σουηδίας από το θάνατο του Ιβάν Τούρινα. Ο Κροάτης γκολκίπερ βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και συγκεκριμένα στο κρεβάτι του από την εγκυμονούσα γυναίκα του.
Η ίδια κάλεσε άμεσα τον γιατρό της ομάδας, Κάρολ Ζίτο ο οποίος έφθασε άμεσα στην κατοικία του για να διαπιστώσει το θάνατό του. «Μπήκαμε κατευθείαν στο αμάξι για το σπίτι του, όπου ήδη ήταν νεκρός. Ήταν στο κρεβάτι του και ήταν όλα ξεκάθαρα πως έχασε τη ζωή του στον ύπνο. Υπάρχει ένας ιατρικός όρος που ονομάζεται «Mors Subita» που προκαλεί ακαριαίο θάνατο και όλα δείχνουν πως έπασχε από αυτό», είπε αρχικά.
«Ο Ιβάν δεν είχε συμπτώματα από κάποια αρρώστια. Όταν ήρθε στην ομάδα μας είπε πως είχε κάποια προβλήματα στην καρδιά και όταν ήρθε του κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στο να αγωνίζεται. Ποτέ δεν παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις».
Τέλος, είπε: «Δεν είναι καρδιακή προσβολή. Όταν συμβαίνει αυτό, ο οποισοδήποτε ξυπνάει γιατί δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Η γυναίκα του μας είπε πως δεν ξύπνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αν είχε ξυπνήσει θα το είχε καταλάβει».
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: