Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Παυλής: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»!

Όχι ότι υπήρχε αμφιβολία. Απλά ο Μιχάλης Παυλής επιβεβαίωσε κι επίσημα αυτό για το οποίο ήταν σίγουρος κάθε φίλος της ΑΕΚ: Πως είναι διατεθειμένος να την ακολουθήσει σε όποια κατηγορία κι αν παίζει.

Παυλής: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»!
Δηλώσεις πίστης δεν χρειάζεται να κάνει.

Άλλωστε, ο Μιχάλης Παυλής έδειξε εμπράκτως την αγάπη του για την ΑΕΚ -βάζοντάς τη πάνω κι απ’ την υγεία του.

Οπότε η είδηση ότι θέλει να μείνει μαζί της, ακόμα και τώρα που δεν ξέρει καν σε ποια κατηγορία θα παίζει, μάλλον δεν είναι… είδηση.

Μιλώντας λοιπόν στο «kavalagoal», ο νεαρός επιθετικός επιβεβαίωσε πως θέλει να συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το δικέφαλο και την επόμενη χρονιά.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι όποιος δεν πληγώθηκε από τον υποβιβασμό, δεν νοιάστηκε πραγματικά για την «Ένωση», εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα γίνει νέα αρχή και ό,τι άλλο χρειάζεται για να επιστρέψει η ΑΕΚ δυνατότερη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Παυλής

Ο Μιχάλης Παυλής τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Καβάλα σε ένα γνώριμο γι' αυτόν περιβάλλον, ανάμεσα σε φίλους. Ποιος καλός άνεμος, Μιχάλη, σε έφερε στη Γαλάζια Πολιτεία;

«Οι καλές σχέσεις οι οποίες δημιούργησα, αλλά και συνέχισα να έχω στην πόλη της Καβάλας, με πολλά πρόσωπα τα οποία συνδέθηκα μαζί τους με έφεραν και πάλι στην πόλη σας για να περάσω ήσυχα κάποιες ημέρες μαζί τους. Αυτό λοιπόν κάνω μέχρι που να επιστρέψω στην Αθήνα και γενικότερα ζω εδώ στην Καβάλα πολύ όμορφες και ήρεμες στιγμές».

Ο Μιχάλης Παυλής κατά πόσο παρακολουθούσε την παλιά του ομάδα, τον Α.Ο.Κ., στο πρωτάθλημα της Football League που συμμετέχει φέτος και ποια η άποψή του γενικότερα;

«Ναι βέβαια, μάθαινα πολλά νέα από τους πρώην συμπαίκτες μου στον Α.Ο.Κ., όταν η ομάδα αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Με τους περισσότερους από τους πρώην συμπαίκτες μου έχω κρατήσει επαφές και από εκείνους, όσο βέβαια και από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μάθαινα τα νέα της ομάδας. Η πληροφόρησή μου κυρίως είχε να κάνει αφενός για το πώς πάει η ομάδα γενικότερα σε αγωνιστικό επίπεδο, αφετέρου δε για την πρόοδο των νεαρών συμπαικτών μου και οι οποίοι όπως μάθαινα έκαναν σημαντικά βήματα στην καριέρα τους».

Μιχάλη, κάποιους πρώην συμπαίκτες σου στον Α.Ο.Κ. φέτος τους είδαμε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Football League. Θεωρείς ότι αυτό αποτελεί για τους ίδιους ένα σημαντικό βήμα;

«Θεωρώ πως για τα νεαρά αυτά παιδιά είναι μία καινούρια αρχή, θα πρέπει να συνεχίσουν να έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους, να διακρίνονται για την ταπεινότητα και την σεμνότητα εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς μπορούν να κάνουν καριέρα και εκτός Καβάλας. Άλλωστε αυτό το αξίζουν, γιατί μέσα από τη σκληρή δουλειά της καθημερινότητας στις προπονήσεις, έφτασαν εκεί που έφτασαν και πιστεύω ότι μπορούν να πάνε ακόμη πιο ψηλά».

Μιχάλη, να αφήσουμε το κεφάλαιο Α.Ο.Κ. και να περάσουμε στο κεφάλαιο της ΑΕΚ. Ολοκληρώθηκε πραγματικά μία χρονιά η οποία, αν μη τι άλλο, χαρακτηρίζεται ως «δραματική» για την ομάδα σου. Εσύ προσωπικά αλλά και οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου, θεωρείτε τους εαυτούς σας πληγωμένους από την τροπή που πήραν τα πράγματα φέτος;

«Κοιτάξτε να δείτε. Όποιος στην ΑΕΚ δεν αισθάνεται πληγωμένος, τότε σίγουρα πάει να πει ότι δεν τον ένοιαξε για τον υποβιβασμό της ομάδας, αλλά και γενικότερα γι' αυτό το πράγμα που πέρασε και περνάει. Όποιον μάλιστα δεν τον ένοιαξε θα έχει και τις ανάλογες συνέπειες. Θα υποστεί δηλαδή τις συνέπειες και αυτό διότι, από τη στιγμή που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν για όλους αλλά και για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή στο υπόλοιπο της καριέρας του».

Μιχάλη, θα θέλαμε να σταθούμε λιγάκι σε μία σκηνή στην οποία ως υπαίτιος ο Γιώργος Κατίδης στο παιχνίδι με τη Βέροια (2-1) πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ της ομάδας έτρεξε στο σημείο της κερκίδας που βρισκόσουν εσύ για να σου αφιερώσει προσωπικά το τέρμα που πέτυχε. Ποιο σχόλιο έχεις να κάνεις επ' αυτού;

«Για το θέμα αυτό δεν έχω να πω απολύτως τίποτα και δε θέλω να κάνω το παραμικρό σχόλιο. Ο Γιώργος δε μου αφιέρωσε τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό. Μου αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε και η κίνηση η οποία έγινε από μέρους του δεν είχε να κάνει με την αφιέρωσή του προς το πρόσωπό μου».

Μιχάλη, θεωρείς ότι ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισε ο Γιώργος Κατίδης το συγκεκριμένο γκολ παρεξηγήθηκε σε μέγιστο βαθμό από τους φορείς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου της χώρας μας και από τον φίλαθλο κόσμο;

«Η κίνηση αυτή έχει περάσει, το όλο θέμα θεωρείται λήξαν και εγώ δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επανέλθω σε ένα ζήτημα το οποίο αποτελεί παρελθόν».

Ο Μιχάλης Παυλής θα παραμείνει και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ΑΕΚ;

«Από την πλευρά μου πρόθεσή μου είναι να παραμείνω και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο στην ομάδα της ΑΕΚ. Το αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό μου ή όχι εξαρτάται από άλλους και όχι από μένα».

Μιχάλη, και κάτι τελευταίο: Ακούγονται πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν τις τύχες της ΑΕΚ και μάλιστα άμεσα, και οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν εμπλακεί με τα Διοικητικά της ΑΕΚ. Εσύ από την πλευρά σου ποιο μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;

«Εγώ από την πλευρά μου δε θέλω να τους στείλω κανένα μήνυμα. Αυτοί ξέρουν και μάλιστα πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, πώς να το κάνουν και σε ποιο χρονικό ορίζοντα. Αυτοί αποκλειστικά και μόνο είναι αρμόδιοι στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πιστεύω μάλιστα ότι θα γίνει μία νέα αρχή στην ομάδα, όλα θα κυλήσουν όπως ακριβώς πρέπει να κυλήσουν έτσι ώστε η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη, έτσι όπως ήταν».

Στον Μιχάλη Παυλή τι εύχεσαι;

«Υγεία να έχω και τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: