Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Μία από τα ίδια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Ομόνοια και τα όποια θετικά στοιχεία έδειξε το «τριφύλλι».
Δεν γίναμε σοφότεροι από το φιλικό του Παναθηναϊκού στην Κύπρο με την Ομόνοια. Με τον ίδιο τρόπο , που χάθηκαν βαθμοί και βαθμοί φέτος ήρθε και αυτή η ισοπαλία. Από ανόητα λάθη «λίγων» παικτών, που σε άλλες εποχές, ούτε έξω από την Παιανία δεν θα πέρναγαν. Στην Κύπρο η άμυνα του Παναθηναϊκού έμοιαζε να λειτουργεί καλά στο πρώτο ημίχρονο μέχρι που που μπήκε ο Βελάσκες στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το ματς…ροντέο. Στο πρώτο γκολ αφήνει την μπάλα να περάσει από μπροστά του χωρίς να κάνει κίνηση να την διώξει και στη συνέχεια τρώει και την ντρίμπλα και μπαίνει το γκολ.

Στη συνέχεια ο Βελάσκες έχει κάνει ένα ανόητο-καθαρό-πέναλτι, από το οποίο έγινε το 2-2. Κοντά του τον ….συναγωνίστηκε σε λάθη και ….εμφάνιση αυτός ο ….γίγαντας ο Κάιπερ , που …..κατάφερε παίρνοντας πάσα από συμπαίκτη του λίγο κάτω από το κέντρο να επιχειρήσει τόσο κακό κοντρόλ και να βγάλει την μπάλα άουτ. Σπουδαίος και ο…..Εσπάρθα που μπήκε στο 68(γιατί άραγε;) και ο Παναθηναϊκός έπαιζε ουσιαστικά με 10 στα τελευταία 22 λεπτά του αγώνα. Αντε καλοκαιριάτικα να μπορέσεις να ξεφορτωθείς τόσα ….παλτά. Και είναι πολλά πανάθεμά τα αν προσθέσουμε και κάποια που έμειναν στην Παιανία. Δεν είναι απλό. Τριετή συμβόλαια δεν τα σπας εύκολα….Αλλά όπως στρώνεις κοιμάσαι..Και τα δύο γκολ που έβαλε η ομάδα ήταν ωραία. Το πρώτο ήταν μία κόπια από την φάση στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό. Ελεύθερο του Καρνέζη, κεφαλιά του Τοτσέ, μόνος του ο Μπαρμπαρούσης αυτή την φορά πλάσαρε εύστοχα χαμηλά με τον Ολυμπιακό πήγε να το βάλει με ψηλό πλασέ και απέτυχε.
Στο δεύτερο έκανε σέντρα ο –παντού είμαι-Ζέκα και ο Λαγός με τεχνική κεφαλιά «κρέμασε» τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας. Κρατάω και κάποιες ωραίες ατομικές ενέργειες του Ντίνα, που το ένας εναντίον ενός το έχει. Απορώ ακόμα, γιατί ο Λαγός δεν πήρε φέτος ευκαιρίες από τους προπονητές του, αλλά μαθαίνω, ότι είναι στα πλάνα του Αναστασίου για τη νέα σεζόν και ο Κοτσόλης με τις επεμβάσεις του στο δεύτερο καλό ημίχρονο της Ομόνοιας έδειξε ότι γίνεται καλή δουλειά με τους γκολκίπερ στην Παιανία και είναι το μόνο παρήγορο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: