Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

«Συζητώ με άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ»

Ο πρώην πλέον προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αναφέρθηκε στο διαζύγιο με τη Βέροια, ενώ αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με άλλη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά της.

Αρχικά αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τη Βέροια:

«Αν μπεις σε μια σχέση για να μοιραστείς αυτό που έχεις, είσαι ευτυχισμένος, διότι δεν προσδοκείς κάτι. Όταν λοιπόν τα καταφέρνω, όπως τουλάχιστον λένε οι άλλοι, είμαι ευτυχής και καλά με τον εαυτό μου. Προτείνω να φωτίζουμε ό,τι κάνουμε μέσα από αυτήν την οπτική, για να μην αισθανόμαστε αδικημένοι, ότι δηλαδή δίνουμε και δεν παίρνουμε. Όταν τελειώνω κάτι κοιτάω μέσα μου και αυτό που βλέπω είναι η αλήθεια μου. Αισθάνομαι πλήρης για αυτό που έγινε στη Βέροια, οπότε δεν μπορώ να περιμένω κάτι».

Στο ερώτημα αν οι ομάδες πήραν αυτό που δικαιούντο στο τέλος του πρωταθλήματος είπε:

«Πάνω κάτω ναι. Οι ομάδες πήραν αυτό που δικαιούντο. Όλοι ίσως θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο ή λιγότερο, όμως σε βάθος τριάντα αγώνων σου φτάνει ο χρόνος για να πάρεις αυτό που σου αξίζει».

Για τους λόγους που δε συνεχίζει στη Βέροια τόνισε:

«Είχα δηλώσει πως έκλεισε ένας ακόμη κύκλος, ευτυχώς θετικός. Οι συνθήκες εργασίες ορίζουν αν είναι κάποιος παραγωγικός. Και ο καλύτερος χώρος χρήζει βελτίωσης. Εκτιμώ ότι για να πετύχω κάτι καλύτερο στη Βέροια θα ήταν να διεκδικήσει μεγαλύτερες βαθμολογικές θέσεις. Μπορεί στο μέλλον να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο. Δεν έγινε καμία συζήτηση για να δούμε αν μπορούν να υπάρξουν αυτές οι προϋποθέσεις. Τώρα κοιτάω να δω τι θα κάνω εγώ και θα είμαι κοντά ώστε να πω ότι σε λίγες μέρες θα προσφέρω από κάπου αλλού, που θα είναι και πάλι στη Σούπερ Λιγκ».

Τέλος, για τον τελικό κυπέλλου, αλλά και τα πλέι-οφ προέβλεψε:

«Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειξε ότι έχει τη δυναμική, έχει κάνει αξιομνημόνευτη πορεία, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα υπερισχύσει. Στα πλέι-οφ δε θα αλλάξει η διάταξη των ομάδων, ο ΠΑΟΚ έχει τη δυναμική να κατακτήσει την πρώτη θέση. Οι μεγάλες ομάδες έχουν τη δυνατότητα να μην τους επηρεάζουν δύσκολες καταστάσεις και επιπλέον έχει και τη δυναμική παρουσία του μεγαλομετόχου του».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: