Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τεστ για τους νέους…!!

Ισόπαλη 1-1 ήρθε η Βέροια με την Αναγέννηση Γιανιτσών, με την «βασίλισσα του βορρά» να αγωνίζεται με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για δοκιμές.

Τεστ για τους νέους…
Με τον Στέφανο Γαϊτάνο στον πάγκο της αντί του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, η Βέροια ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του βορρά» να δοκιμάζει κυρίως νέους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο την φετινή σεζόν.

Το τέρμα για την ομάδα της Ημαθίας πέτυχε ο Παυλίδης στο 28’, με πλασέ, την ώρα που θα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει κι άλλες φορές αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Εν τέλει, ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους με τον Τσιάμη.

Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε, με πιο μεγάλη ευκαιρία το σουτ του Μουχτάρη που σταμάτησε στο δοκάρι της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Μπερτίν, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Ντόγος, Παυλίδης, Βεργώνης, Χαραλαμπίδης, Ουνγιαλίδης, Κουκουράκης, Μοκάκε. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Βασιλειάδης, Παπαγεωργίου, Σίμος Ε., Σαρακατσιάνος, Στασινόπουλος Δ., Μουχτάρης, Τσόλκας, Στασινόπουλος Κ.

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Ζαχαριάδης, Καρπαθάκης, Γκαρακλίδης, Καρακάσογλου, Χατζόγλου, Αντρείνι, Λουκαρης, Σαπανίδης, Τσιάμης, Χαρμανας, Καμπάνης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Καραογλανίδης, Αρβανιτόπουλος, Τσιλογλου, Γιογιος, Καραδήμος, Λυσίτσας, Χατζηστεφάνου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: