Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Βιλανόβα: «Δεν υπήρχε λόγος να μπει ο Μέσι»

Ο Τίτο Βιλανόβα αφού αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπάγερν απέναντι στην Μπαρτσελόνα, εξήγησε τους λόγους που ο Λιονέλ Μέσι έμεινε στον πάγκο.

Βιλανόβα: «Δεν υπήρχε λόγος να μπει ο Μέσι»

«Ο Μέσι ένιωσε καλά και γι’ αυτό έπαιξε απέναντι στην Μπιλμπάο. Στο τέλος του αγώνα είχε κάποιες ενοχλήσεις. Δεν είναι τραυματίας, αλλά θα μπορούσε να τραυματιστεί αν αγωνιζόταν σήμερα. Αν είχαμε πιθανότητες πρόκρισης στο τέλος, θα παίρναμε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσουμε. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν ελπίδες, δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε τη συμμετοχή του», ανέφερε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπάγερν για την πρόκριση. Ήταν ανώτερη και στα δύο ματς και πέρασε δίκαια στον τελικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για τη συμπαράστασή του. Οι αντίπαλοί μας ήταν σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ενώ εμείς έχουμε προβλήματα τραυματισμών όλων τη σεζόν και σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο όλα παίζουν ρόλο», πρόσθεσε.

Μετά την εφιαλτική τροπή που πήραν τα ημιτελικά του Champions League, πολλοί μιλούν για ανάγκη αλλαγών στην Μπαρτσελόνα. Ποια είναι η θέση του προπονητή της επί του θέματος; «Κάθε ομάδα χρειάζεται αλλαγές. Όμως πιστεύω ακράδαντα πως έχουμε ένα δυνατό ρόστερ. Δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές. Αν κάνουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις και με την επιστροφή των τραυματιών θα είμαστε καλά», απάντησε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: