Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

«Τρελάθηκαν που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο»

Στους Έλληνες οπαδούς αναφέρθηκε ο Λίαμ Λόρενς μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας τους, χαρακτηρίζοντας χαώδη την κατάσταση στην Ελλάδα.

«Τρελάθηκαν που αποκλειστήκαμε από το Κύπελλο»
Στον τρόπο που οι οπαδοί δέχτηκαν τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον τελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Λίαμ Λόρενς σε Μέσα της πατρίδας του.

Ο Ιρλανδός μέσος του «Δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε χαρακτηριστικά πως οι οπαδοί τους τρελάθηκαν όταν έχασαν από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά των οπαδών της ΑΕΚ, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας και να τιμωρηθεί η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε Μέσα της πατρίδας του:

«Οι οπαδοί θέλουν άμεση επιτυχία εδώ στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καθόλου υπομονή μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Οι οπαδοί μας τρελάθηκαν όταν χάσαμε στο Κύπελλο από τον Αστέρα και αποκλειστήκαμε από τον τελικό της διοργάνωσης. Και εδώ οι οπαδοί παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν», δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Την ίδια ώρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χαώδης. Οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο ΠΑΟΚ έδιωξε τον προπονητή παρά το γεγονός ότι τερμάτισε δεύτερος. Ήθελαν να τον τιμωρήσουν επειδή αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Ένας αξιωματούχος της ομάδας ισχυρίστηκε πως η ομάδα αδίκησε τον εαυτό της που έχασε στο Κύπελλο και ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ συγχώρεση».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: