Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

CONCACAF Champions League: Μόνο Μοντερέι! (videos)

Χρειαζόταν τρία γκολ στα τελευταία 40 λεπτά, αλλά η Μοντερέι πέτυχε τέσσερα και κατέκτησε το CONCACAC Champions League για τρίτη διαδοχική χρονιά.
Οι «Ραγάδος» πήραν εκτός έδρας 0-0 στον πρώτο αγώνα και απόψε (ξημερώματα 02/05) επικράτησαν της Σάντος Λαγκούνα με 4-2 σε απίστευτο και εκπληκτικό παιχνίδι, αν και βρέθηκαν πίσω με 2-0 στο 50ό λεπτό! Άλλωστε, στο 60ό λεπτό ο Άλντο Ντε Νίγκρις μείωσε σε 2-1 και στο 84ο ο Νέρι Καρντόζο ισοφάρισε σε 2-2 με μακρινό σουτ. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, όμως, έχριζε ακόμα τους φιλοξενούμενους πρωταθλητές, κάτι που άλλαξε στο 87ο λεπτό, όταν ο Ντε Νίγκρις διαμόρφωσε το «χρυσό» 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο 29χρονος επιθετικός δημιούργησε γκολ… ασφαλείας του Ουμπέρτο Σουάζο.
Μοιραία πήγε στράφι το αρχικό 2-0 της Σάντος Λαγκούνα με γκολ των Κάρλος Κουιντέρο στο 38ο λεπτό και του Φελίπε Μπαλόι στο 50ό. Τέλος αναφέρουμε πως η Μοντερέι αποτελεί την πρώτη ομάδα που εξασφάλισε παρουσία στο επόμενο Μουντιάλ Συλλόγων, καθώς θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια και Κεντρική Αμερική σαν κάτοχος του CONCACAF Champions League.





Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: