Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Τζελέπης: «Δε συμβάδιζε η φιλοσοφία μας με τον Δερμιτζάκη»

Ο πρόεδρος του Πανθρακικού, Δημήτρης Τζελέπης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας της Κομοτηνής, το διαζύγιο με τον Παύλο Δερμιτζάκη, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων των παικτών εν όψει της νέας σεζόν.

«Ήταν επιτυχημένη η χρονιά με την εξασφάλιση της παραμονής, ενώ φτάσαμε και στον ημιτελικό του κυπέλλου. Είχαμε και σκαμπανεβάσματα, περισσότερο βαθμολογικά και όχι αγωνιστικά. Είχαμε καλή πορεία αγωνιστικά, με καλό ποδόσφαιρο, λίγο όμως η ατυχία, αλλά και η απροσεξία των επιθετικών μας, μας έφερε σε δύσκολη κατάσταση στο τέλος, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν θετικά στο τέλος και πανηγυρίσαμε τη σωτηρία μας. Αυτή ήταν η καλύτερη παρουσία μας στη Σούπερ Λιγκ και μιλήσαμε πολλές φορές για σπάσιμο ρεκόρ από την ομάδα μας».

Για τις ανανεώσεις συμβολαίων και την αλλαγή στο ρόστερ:

«Γνωρίζετε ότι τα συμβόλαια μεγάλης διάρκειας μπορεί να καταλήγουν να είναι πλήγμα για μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της. Κρατήσαμε από πέρυσι έναν κορμό παικτών που μας βοήθησαν και φέτος. Δεν μπορούσαμε να ρισκάρουμε συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε πάλι να κρατήσουμε μεγάλο κορμό παικτών με νέες προτάσεις. Είναι σίγουρο πως είναι λίγο δύσκολο να τα καταφέρουμε απόλυτα, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν προτάσεις. Το κλίμα και η γενική εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κρατήσουμε μεγάλο κορμό».

Για το διαζύγιο με τον Παύλο Δερμιτζάκη είπε:

«Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι φίλος της ομάδας. Γνωρίζετε τη σχέση που είχαμε, δεν αρκεί όμως μόνο αυτό για τη συνέχιση της συνεργασίας. Βάλαμε κάτω κάποια πράγματα, είδαμε ότι η φιλοσοφία μας για τη νέα σεζόν δεν συμβάδιζε, οπότε λύσαμε τη συνεργασία μας. Ο οικονομικός είναι ένας σημαντικός λόγος, αλλά ήταν και θέμα φιλοσοφίας και γενικότερης οργάνωσης. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε ακόμη καλύτερα τη νέα χρονιά, βλέπουμε να ανεβαίνουν ομάδες ανταγωνιστικές».

Τέλος για τις ανανεώσεις παικτών όπως ο Βαϊρουά ή ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, είπε:

«Αλήθεια είναι πως παίκτες όπως ο Βαϊρουά ήταν πολυτέλεια για τον Πανθρακικό, ήταν ένα λαχείο που κερδίσαμε, δανεικός από τη Νανσί με υπέρογκο συμβόλαιο που κάλυπτε η ομάδα του, οπότε είναι λίγες οι ομάδες που θα μπορούσαν να τον έχουν στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προσέφερε τα μέγιστα. Συζητήσαμε, έχει στο μυαλό του ότι μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο και αν δε βρει αυτό που θέλει, δεν έχει λόγο να μη συνεχίσει. Ό,τι έδωσε, το πήρε και από την ομάδα. Ο Μουνάφο μεγάλωσε στον Πανθρακικό αγαπάει τον κόσμο και δεν νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: