Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Διαμαντάκος στο Metropolis: «Αξέχαστος ο κόσμος του Άρη»

Ένας από τους παίκτες που ήρθαν ως δανεικοί στον Άρη τον περασμένο Ιανουάριο για να βοηθήσουν, ο Δημήτρης Διαμαντάκος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την εμπειρία που έζησε με τη φανέλα των «κιτρίνων», την αίσια έκβαση της σεζόν, με την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και τις δυσκολίες που βίωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας όλα όσα ζήσαμε, είχαμε ανάμικτα και καινούργια συναισθήματα, ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Ήταν δύσκολο, βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο κάποια στιγμή, αλλά πιστεύαμε όλοι μαζί ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και αυτό έγινε».

Στο ερώτημα για το πού κρίθηκε τελικά η παραμονή για τον Άρη, απάντησε:

«Πιστεύω πως κρίθηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και παρ? ότι παίζαμε με δέκα παίκτες, τα καταφέραμε. Δεν είχαμε χνα χάσουμε τίποτα, είπαμε να τα δώσουμε όλα και για αυτό τα καταφέραμε. Εκείνη τη στιγμή της αποβολής, καταλάβαμε ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα, ήμασταν με το ένα πόδι να πέσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Παίζουμε και για τη φανέλα και αυτό φάνηκε και από το ξέσπασμα του Παπαζαχαρία. Αισθάνθηκε ότι αδικείται και για αυτό το έβγαλε από μέσα του με τα κλάματα».

Όσο για το τι θα του μείνει από αυτή τη χρονιά:

«Ο αξέχαστος κόσμος, που στα πολύ δύσκολα ήταν μαζί μας. Αλλά και το ότι ήμασταν ενωμένοι μεταξύ μας, αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ουσιαστικά ήμασταν μόνοι μας. Αν ήμασταν κι εμείς χωρισμένοι, θα τελείωναν όλα. Μείναμε εμείς ενωμένοι και πετύχαμε».

Για το αν υπήρχαν παίκτες που είχαν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης:

«Μερικά παιδιά έφτασαν σε τέτοια κατάσταση και οι μεγαλύτεροι προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Ήταν δύσκολες καταστάσεις».

Τέλος, για το μέλλον του και το αν θα συζητούσε ανανέωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό στον Άρη, επεσήμανε:

«Θα συζητήσω με τον Ολυμπιακό, μετά το Μουντιάλ που έχουμε στην Τουρκία. Είμαι ανοιχτός σε συζήτηση, τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός. θα με ενδιέφερε να συνεχίσω στον Άρη… Η παρουσία μου στον Άρη με βοήθησε πολύ».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: