Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Θέλει Ιταλία ο Λαβέτσι!!

Την επιστροφή του στην Ιταλία επιθυμεί ο Εζεκιέλ Λαβέτσι, όπως αποκάλυψε σε ιταλικά Μέσα ο μάνατζέρ του Αλεχάντρο Ματσόνι.

Θέλει Ιταλία ο Λαβέτσι
Βρίσκεται μόλις έναν χρόνο στη Γαλλία και στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει σε… γνώριμα εδάφη, καθώς επιθυμία του είναι αγωνιστεί ξανά στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Εζεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το φετινό καλοκαίρι το «μήλο της έριδος» για Μίλαν και Ίντερ.

Ο μάνατζέρ του, Αλεχάντρο Ματσόνι, είναι αυτός που αποκάλυψε στα ιταλικά Μέσα, ότι ο πελάτης του θέλει να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ο Λαβέτσι θα μπορούσε κάλλιστα να γυρίσει στη Νάπολι, καθώς τη θεωρεί σπίτι του. Αλλά θα μπορούσε να πάει και στην Ίντερ, που έχει πολλούς Αργεντινούς στο ρόστερ της και θα μπορούσε να προσαρμοστεί πολύ πιο εύκολα. Όπως και να έχει αυτό που επιθυμεί είναι να γυρίσει στην Ιταλία και του αρέσει πολύ τον Μιλάνο, που υπάρχουν δύο ομάδες που τον θέλουν. Επιπλέον θεωρεί ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα στην Ιταλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Άλλωστε βρίσκεται σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του χρόνου θα είναι σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: