Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Τίτλοι τέλους με Σόουζα!!

Παρελθόν από τον ΟΦΗ αναμένεται να αποτελέσει τις επόμενες μέρες ο Ντένις Σόουζα, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος.

Τίτλοι τέλους με Σόουζα
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει ξεκινήσει να ψάχνει ο Ντένις Σόουζα.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ ενημέρωσε πως θα αποχωρήσει από τους «μελανόλεκους» μετά από δύο χρόνια.

Αυτή την απόφαση ο Βραζιλιάνος την έκανε γνωστή στους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Ηρακλείου μέσω γραπτού μηνύματος του στο οποίο έγραψε:

«Dear supporters of Ofi, dear friends,I write this post mainly to thank you all for the 2 wonderful years I’ ve spent in Crete. I will never forget», το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Αγαπητοί φίλοι του ΟΦΗ. Γράφω αυτό το μήνυμα, ώστε να σας ευχαριστήσω για αυτά τα δύο όμορφα χρόνια που πέρασα στην Κρήτη. Ποτέ δεν θα τα ξεχάσω».
Έτσι, μετά από αυτές τις εξελίξεις οι «μελανόλευκοι» θα εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να αποκτήσουν δύο στόπερ, αφού πλέον στην ομάδα για την συγκεκριμένη θέση έχουν απομείνει οι Θοδωρής Τριποστέρης και Παναγιώτης Κουρδάκης.

Παράλληλα, συνάντηση με τον γνωστό επιχειρηματία του Ηρακλείου, Μηνά Χαλκιαδάκη και ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ είχε το απόγευμα της Παρασκευής (28/6) ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης.

Οι δύο άνδρες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και όπως διαρρέεται από την ΠΑΕ η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστεί και για το επόμενο χρονικό διάστημα και θα γίνει ακόμη πιο ωφέλιμη τόσο για τον σύλλογο όσο και για την εταιρεία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: