Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Σοβαροί και με πολλή δουλειά…»

Τους τόνους μετά την περσινή επιτυχία του Αστέρα Τρίπολης προσπάθησε να ρίξει ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στους παίκτες στην πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

«Σοβαροί και με πολλή δουλειά…»
Την πεντάδα στη Σούπερ Λίγκα έθεσε ως βασικό στόχο του Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης, μιλώντας στους παίκτες της ομάδας στην πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην πρεμιέρα των Αρκάδων βρέθηκε λίγος κόσμος, αλλά όλοι μέσα στα αποδυτήρια και εκτός αυτών γνωρίζουν ότι ο πήχης έχει ανέβει αρκετά μετά την περσινή πορεία που είχαν οι «κυανοκίτρινοι» καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έθεσε ως στόχο την πεντάδα, λέγοντας «έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις που έχουμε απέναντι στη διοίκηση, τον κόσμο και τώρα πια και στην ιστορία της ομάδας και θα πρέπει με σοβαρότητα και πάρα πολλή προσπάθεια να προετοιμαστούμε γι' αυτή την πρόκληση».

Από την πλευρά του, για τις υψηλές απαιτήσεις που δημιούργησε η περσινή καλή πορεία του Αστέρα μίλησε και ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος στην ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους. «Αν κάνουμε κάτι λιγότερο από αυτά που κάναμε πέρυσι, θα μας κακοφανεί», ήταν τα λόγια του.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι από τις 5 έως τις 21 Ιουλίου. Μάλιστα, χθες ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά με αντιπάλους τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/7) και τον Πλατανιά (19/7).

Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Ντε Μπλάσις, Ουσέρο, Ναβάρο (έχουν άδεια έως τις 5/7) και Μπαρτολίνι (επιστρέψει στις 7/7, καθώς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: