Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Εξετάζει Σπανούλη υπό προϋποθέσεις η Γαλατά…»

Ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, έκανε λόγο για ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Βασίλη Σπανούλη, στάθηκε στις οικονομικές δυσκολίες, αλλά προανήγγειλε… ραντεβού.

«Εξετάζει Σπανούλη υπό προϋποθέσεις η Γαλατά…»
Έτοιμη να διεκδικήσει τον Βασίλη Σπανούλη, αν και αναγνωρίζει τις δυσκολίες του ανταγωνισμού, είναι η Γαλατάσαραϊ, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Μάλιστα μιλώντας στο κανάλι του συλλόγου προανήγγειλε ραντεβού με τον μάνατζερ του άσου του Ολυμπιακού.

«Ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ έχει όραμα να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα στην αγορά είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όμως υπάρχει ο Ολυμπιακός που θέλει να τον κρατήσει και η Μπαρτσελόνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που θέλουν να τον αποκτήσουν. Δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς αυτές τις ομάδες. Εμείς είμαστε σε μειονεκτική θέση απέναντί τους», δήλωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας και πρόσθεσε:

«Για να τον πάρεις αυτή τη στιγμή απαιτούνται 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Είναι πολύ μεγάλο το ποσό. Θα χρειάζονταν περίπου 10 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Οι ισορροπίες στην ομάδα είναι πιο σημαντικές από έναν παίκτη. Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές στη σωστή τιμή. Θα εξετάσουμε την απόκτησή του υπό προϋποθέσεις. Ο μάνατζέρ του θα είναι στην Κωνσταντινούπολη την επόμενη εβδομάδα και θα συναντηθούμε».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: