Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Επαφή για Αθηναίου – Γκίκα!!

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες το απόγευμα ο Βαγγέλης Αγγέλου, ξεκινώντας την δική του προσπάθεια για να ευοδωθεί το αγωνιστικό πλάνο που έχει εκπονήσει για τον Άρη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο προπονητής των κιτρίνων βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την διοίκηση, έχει οργανώσει μαζί της ένα σχέδιο και από σήμερα, ξεκινά την προσπάθεια υλοποίησής του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του www.arenafm.gr, ο 51χρονος τεχνικός θα έχει σήμερα μια επαφή με τους εκπροσώπους των Γιάννη Αθηναίου και Νίκου Γκίκα, προκειμένου να «κλειδώσει» την θέση του πόιντ γκαρντ στο ρόστερ μαζί με την δεδομένη παρουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη.
Ο 25χρονος Αθηναίου έκανε μια πολύ καλή χρονιά με την φανέλα του Πανιωνίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται να έχει εισηγηθεί θετικά για την παραμονή του, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αθηναίου θα αναζητήσει μια ομάδα που θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πιο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Άρης είναι ενήμερος για τις επιθυμίες του παίκτη, ο Αγγέλου τον εκτιμά ιδιαίτερα και επιθυμεί να τον φέρει στο Αλεξάνδρειο.
Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκο Γκίκα, τον πρώτο σκόρερ του Φιλαθλητικού πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 με 14 πόντους μέσο όρο. Ο 22χρονος γκαρντ έδειξε εξαιρετικές ικανότητες, μοιάζει «διψασμένος» για μπάσκετ και ήδη, στην πρώτη επαφή που έκανε με τον εκπρόσωπό του ο Άρης, βρήκε ιδιαίτερα πρόσφορο έδαφος. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα, να υπάρξει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση του Άρη στον Γκίκα και να «κλειδώσει» η μεταγραφή του.
πηγή: arenafm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: