Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα οι κολυμβητές μας»

Η ελληνική κολύμβηση συγκέντρωσε 13 μετάλλια στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνης και στην ΚΟΕ αισθάνονται υπερήφανοι για αυτές τις επιτυχίες.

«Έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα οι κολυμβητές μας»
Ο αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα και τόνισε πως ανέφερε στους Έλληνες αθλητές πως πέτυχαν κάτι σημαντικό στην Τουρκία και ξεπέρασαν όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός αθλητισμός.

Αναλυτικά: «Το είπα και στα ίδια τα παιδιά, όταν τους μάζεψα να τους μιλήσω. Ότι δηλαδή, έχουν καταφέρει σπουδαία πράγματα με τις επιτυχίες τους, ξεπερνώντας τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με την έλλειψη προπονητικών χώρων και τα οικονομικά προβλήματα που βιώνει και ο ελληνικός αθλητισμός.

Στη Μερσίνη, η ελληνική κολύμβηση απέδειξε, για άλλη μία φορά, ότι μπορεί να στέκεται όρθια και να φέρνει επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Τα παιδιά απέδειξαν ότι ξέρουν να παλεύουν. Συγχαρητήρια, λοιπόν, για το μεγαλείο της και, ταυτόχρονα, ένα μήνυμα προς την Πολιτεία να τα προσέξει αυτά τα παιδιά και μην τα αφήσει στο έλεος της κρίσης.

Είμαι υπερήφανος που ηγήθηκα αυτής της αποστολής και δέχτηκα τα συγχαρητήρια από όλους στη Μερσίνη. Ευχαριστώ, επίσης, τον αρχηγό της Ελληνικής Μεσογειακής Ομάδας, Αντώνη Νικολόπουλο, και τον Γραμματέα της ΔΕΜΑ, Ισίδωρο Κούβελο, που όλες τις μέρες ήταν στο πλευρό μας».
πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: