Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σκέφτονται Τάτο!!

Την επιστροφή του Ανδρέα Τάτου στο Περιστέρι εξετάζει η διοίκηση του Ατρομήτου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay. Στα άκρα με Κούτσι οι «κυανόλευκοι».

Σκέφτονται Τάτο
Πιθανό είναι το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Τάτος να επιστρέψει στον Ατρόμητο, ένα χρόνο μετά την επίσημη (είχε παίξει και ένα χρόνο δανεικός στο Περιστέρι) μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής χαφ, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην παραμονή του Άρη στη Σούπερ Λίγκα, θα βρίσκεται κανονικά στην πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών στις 7 Ιουλίου, όμως οι Περιστεριώτες εξετάζουν ζεστά την περίπτωσή του.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσθήκες στην μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά ο 24χρονος μέσος χωράει στο πλάνο του Γιώργου Παράσχου ως αριστερό εσωτερικός χαφ στο 4-3-3.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, όσο περνούν οι μέρες αυξάνονται εκείνοι που βλέπουν με καλό μάτι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο και έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Μάλιστα, δεν συζητούν μόνο για δανεισμό, αλλά και για κανονική μεταγραφή, εφόσον ο Τάτος δεν υπολογίζεται στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα «Goal» αναφέρει πως ο Ατρόμητος θα θέσει στο περιθώριο τον… αμετακίνητο και εκτός πλάνων Νιάζι Κούτσι.

Ο Κοσοβάρος επιθετικός ειδοποιήθηκε από τον Γιάννη Αγγελόπουλο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, ωστόσο εκείνος «κάθεται» στο συμβόλαιό του (ετήσιες αποδοχές 150.000 ετησίως, χωρίς τα μπόνους).

Στο Περιστέρι πίστευαν ότι ο παίκτης θα ήταν διαλλακτικός, όμως εκείνος φαίνεται ότι πιστεύει ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία που δεν είναι διατεθειμένοι να του τη δώσουν οι «κυανόλευκοι».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: