Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Πηγαίνετε στο Διαιτητικό ή το CAS»!

Να αποσύρουν την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ, υπό την απειλή της αποβολής, συμβούλευσε η εκπρόσωπος της FIFA, Εύα Πασκέ, τον Βασίλη Χατζηαποστόλου.

«Πηγαίνετε στο Διαιτητικό ή το CAS»!
Συζήτηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, είχε μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η εκπρόσωπος της FIFA, Εύα Πασκέ. Η ουσία των όσων του είπε, είναι να αποσύρει την προσφυγή υπό τον κίνδυνο της αποβολής.

«Είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα της ομοσπονδίας σας», είπε η κα. Πασκέ και προέτρεψε τον Βασίλη Χατζηαποστόλου να απευθυνθεί για την υπόθεση στο CAS ή το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αποσύροντας την προσφυγή στην τακτική δικαιοσύνη.

Η αξιωματούχος της FIFA, εξάλλου, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν έχει αντίρρηση να δοθεί στην δημοσιότητα το έγγραφο που έστειλε η ΕΠΟ στην παγκόσμια συνομοσπονδία, ούτε να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές. Παράλληλα, κάλυψε την ΕΠΟ για ορισμένους από τους λόγους της προσφυγής («η αναδιάρθρωση είναι για το καλό του ποδοσφαίρου και θα σωθούν ομάδες με αυτή την απόφαση, ενώ η πρόσληψη της ανιψιάς του Γιώργου Σαρρή δεν παίζει ρόλο, καθώς δεν είναι σε τέτοιο πόστο ώστε να λαμβάνει αποφάσεις»).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη συνομιλία Πασκέ-Χατζηαποστόλου, τη βιντεοσκοπούσε με το κινητό του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου!

Οι εξελίξεις για το θέμα αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, με δεδομένο ότι από μέρα σε μέρα θα εκδοθεί η απόφαση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διοίκησης της ομοσπονδίας, ενώ στις 14/7 έχει προγραμματιστεί η έκτακτη Γ.Σ. της ΕΠΟ με θέμα τη διαγραφή των ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς!
πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: