Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

“Κοντά σε συμφωνία ΠΑΟΚ-Κοντομηνάς”

Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βόρειο Ελλάδα, Μανώλης Μαλελής, μιλώντας στον “Arena 89.4″ κατέστησε σαφές πως είναι σε πολύ καλό δρόμο η συνέχιση της συνεργασίας ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ενδεχομένως και να επισφραγιστεί στη συνάντηση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα μεταξύ των δύο πλευρών στην Αθήνα, στην οποία όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά, θα πρέπει να γίνουν πολύ δύσκολα πράγματα για να χαλάσει η συνεργασία. “Εξυγίανση, ακόμη πιο ανταγωνιστική ομάδα και ανταποδοτικότητα της χορηγίας” το τρίπτυχο για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με τον κ. Μαλελή.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε έχουν ως εξής:
Αρχικά, τόνισε: “Υπάρχει μια εξαίρετη ατμόσφαιρα, μια πολύ καλή διάθεση από την πλευρά του κ. Κοντομηνά και την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Έχω κλείσει ραντεβού στην Αθήνα της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον κ. Κοντομηνά”.
Για την πρόκληση της ευρωπαϊκής συμμετοχής που επισφραγίστηκε χτες (27/6) και τις προτεραιότητες της επόμενης σεζόν: “Με τη χτεσινή αποδοχή της πρόσκλησης για ευρωπαϊκή συμμετοχή στο EuroCup, είναι τρεις οι προτεραιότητες για τον ΠΑΟΚ της επόμενης σεζόν: Πρώτον, να συνεχιστεί η οικονομική εξυγίανση της ομάδας, διότι χωρίς αυτήν πραγματικά δε θα μπορέσει να υπάρχει η ομάδα. Δεύτερον, η ευρωπαϊκή συμμετοχή αποτελεί πρόκληση για τον ΠΑΟΚ ώστε να φτιάξει μια ακόμη πιο δυνατή ομάδα και τρίτον, μην ξεχνάμε πως ήταν επιθυμία και του κ. Κοντομηνά η συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη.
Για την επιθυμία του κ. Κοντομηνά να είναι ακόμη πιο ανταποδοτική η χορηγία: “Ο κ. Κοντομηνάς θέλει να υπάρχει ακόμη πιο αποδοτική ανταπόκριση στις εταιρίες μέσω των οποίων έχει και θέλει να δώσει χορηγία, θα υπάρχουν όροι που θα την διασφαλίζουν ακόμη περισσότερο. Δε θέλω να ερμηνευτεί αυτό πως δεν ήταν ικανοποιητική η φετινή ανταποδοτικότητα. Επιθυμία του είναι να εξωραϊστεί ακόμη περισσότερο το γήπεδο του ΠΑΟΚ, που μην ξεχνάμε πως είναι η μοναδική ομάδα που έχει δικό της γήπεδο στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, να διαφημιστούν οι εταιρίες και στα Μέσα της πόλης αλλά και στην Ευρώπη”.
Για την αναγκαιότητα να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ παλαιών παραγόντων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ώστε να συνεισφέρουν κι αυτοί στην προσπάθεια: “Σε πρώτη φάση, θεωρώ, πως πρέπει να γίνει μια συνάντηση όλων αυτών των ανθρώπων που τόσα χρόνια βοηθούσαν και έχουν δώσει μεγάλες μάχες για την ομάδα, όπως οι κ.κ. Πανάκας, Πατρίδας, Βεζυρτζής, Οικονομίδης, Αμοιρίδης. Δε ξέρω και δε λέω αν θα γίνει μια επιτροπή διοικούντων, σε πρώτη φάση καλό θα είναι να γίνει μια συστράτευση και μια συνάντηση μεταξύ όλων αυτών.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να επιστρέψει στα σαλόνια της Ευρώπης. Εκεί που ανήκει. Στόχος μου και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου είναι να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα. Ο κ. Κοντομηνάς θέλει να εξυγιανθεί η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική και να έχει ανταποδοτικότητα στη χορηγία που δίνει”.
Για την προσέλκυση του κόσμου ώστε να παραβρεθεί μαζικά στο γήπεδο και τα διαρκείας: “Θα πρέπει να βρεθούν δρόμοι, οδοί ώστε να προσελκυστεί ο κόσμος. Σκεφτείτε, μόνο, πως στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ έχει τον κ. Σαββίδη και στο μπάσκετ τον κ. Κοντομηνά. Θα πρέπει όλοι να δούμε πως στην Ευρώπη το μπάσκετ είναι μια γιορτή, πηγαίνουν στο γήπεδο και οι οικογένειες. Το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ. Ο κόσμος μπορεί να είναι πικραμένος ή να αισθάνεται προδομένος από παλιότερες διοικήσεις αλλά θα πρέπει να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ίσως και με τα αποτελέσματα να αρχίσει να έρχεται πιο μαζικά στο γήπεδο”.
Για τις πιθανότητες που δίνει για τη συνέχιση παροχής χορηγίας από τον Δ. Κοντομηνά: “Είναι εξαιρετικό το κλίμα, ο κ. Κοντομηνάς αγαπά πραγματικά και εκτιμά τις προσπάθειες της ομάδας. Εκτιμά ιδιαιτέρως την προσπάθεια για την εξυγίανση της ομάδας. Δε μπορώ να γίνω μάντης και να μιλήσω με ποσοστά. Θα πρέπει να γίνουν πολύ δύσκολα πράγματα στις συζητήσεις στην Αθήνα για να χαλάσει η συνεργασία”.
Για το διακαή του πόθο να γίνει ο ισχυρός επιχειρηματίας μακροπρόθεσμα ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: “Σκοπός μας είναι να δεθεί ακόμη περισσότερο ο κ. Κοντομηνάς με τον ΠΑΟΚ και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να υπάρχει ακόμη πιο στενή συνεργασία μελλοντικά. Διακαής μου πόθος είναι να γίνει ιδιοκτήτης, αλλά είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο”.
πηγή: arenafm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: