Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αρχή με Πελεκάνο!!

Οι ανανεώσεις παικτών πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Άρης και την νέα αγωνιστική περίοδο, αποτελεί την βασική προτεραιότητα στον αγωνιστικό σχεδιασμό του Βαγγέλη Αγγέλου. Και ο πρώτος παίκτης που οι κίτρινοι θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους, εκτιμώντας τόσο την αγωνιστική του αξία όσο και τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, είναι ο Μιχάλης Πελεκάνος. Γι’ αυτό και χθες, έπειτα από την έγκριση του Αγγέλου, η διοίκηση έπιασε δουλειά και πραγματοποίησε το πρώτο ραντεβού της με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να συζητηθεί και να επιτευχθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Χρήστος Γαλιλαίας, είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε το βάρος των συζητήσεων για λογαριασμό της διοίκησης. Στην συνάντηση που είχε με τον εκπρόσωπο του Πελεκάνου, Σπύρο Καλλέργη, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή την έντονη επιθυμία διοίκησης και προπονητή, να παραμείνει ο παίκτης στο Αλεξάνδρειο. «Θέλουμε να κτίσουμε την ομάδα επάνω στον Μιχάλη» ήταν τα λόγια του κ. Γαλιλαία προς τον ατζέντη του παίκτη, που με την σειρά του μετέφερε την διάθεση του Πελεκάνου να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει πρώτα με τον Άρη, πριν κοιτάξει οτιδήποτε άλλο αναφορικά με το μέλλον του.

Το «κλειδί» που θα ανοίξει τον ουσιαστικό «χορό» των συζητήσεων για την νέα χρονιά, θα είναι η άμεση καταβολή μέρος των δεδουλευμένων του Πελεκάνου. «Πρώτα να τακτοποιήσουμε τα περσινά και μετά να ξεκινήσουμε να μιλάμε με λεπτομέρειες για την νέα συνεργασία» ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κ. Καλλέργη προς τον κ. Γαλιλαία, καθώς στον καλαθοσφαιριστή οφείλονται χρήματα που συγκεκριμένοι εξωδιοικητικοί παράγοντες της ΚΑΕ, του είχαν υποσχεθεί προσωπικά. Ήδη, η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές της για να συγκεντρώσει αυτό το ποσό και να μπορέσει να μπει από θέση ισχύος στις συζητήσεις με τον ατζέντη του Πελεκάνου.

Η περίπτωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Μιχάλη Πελεκάνο, θεωρείται η δυσκολότερη από όλες τις υπόλοιπες για την ΚΑΕ Άρης. Γι’ αυτό και ο κύκλος των συζητήσεων άρχισε με τον εκπρόσωπό του, ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια παραμονής του. Για την διοίκηση, η παραμονή Πελεκάνου είναι ένα πολύ σημαντικό «στοίχημα» για την νέα χρονιά, καθώς ο παίκτης αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στα αγωνιστικά πλάνα του Βαγγέλη Αγγέλου, που ζήτησε από την διοίκηση να κάνει το παν για να τον κρατήσει στο Αλεξάνδρειο.
πηγή: arenafm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: