Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αυτά πρέπει να διορθώσει!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την εθνική μας ομάδα και την πρόκριση στους «16» στο παγκόσμιο κύπελλο της Τουρκίας. Τι πρέπει να αλλάξει και τι να φοβάται; Τελικά, από τα τρία ματς της εθνικής μας στον όμιλο το καλύτερο απ’ όλα ήταν το πρώτο κόντρα στο Μεξικό. Εκεί έδειξε πέντε πράγματα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Και για το πώς αμύνεται και για το πώς βγαίνει μπροστά με αντεπιθέσεις.
Στα δυο επόμενα παιχνίδια η εθνική ήταν έτσι κι έτσι. Με το Μάλι προσπάθησε, αλλά δυσκολεύτηκε πολύ για να κάνει φάσεις. Με εξαίρεση την ευκαιρία του Μπουχαλάκη.
Σήμερα με την Παραγουάη, το ματς ουσιαστικά ήταν αδιάφορο από την στιγμή που προηγήθηκε τόσο γρήγορα το Μεξικό. Η εθνική στο α’ μέρος μπορεί να μην σκόραρε, όμως ήταν κάπως πιο ορεξάτη. Πίεσε κι έβγαλε κάποιες φάσεις, ενώ είχε και δοκάρι.
Στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και παρά το γεγονός ότι η εθνική έπαιζε με παίκτη περισσότερο δεν έκανε κάτι φοβερό. Τελικά προηγήθηκε ακόμα κι έτσι, όμως γρήγορα ισοφαρίστηκε και δεν μπόρεσε να κάνει νίκη.
Με λίγα λόγια, η εθνική δεν είναι κακή, αλλά ούτε και σούπερ. Μοιάζει να έχει πρόβλημα στην παραγωγή φάσεων, όταν ο αντίπαλος παίζει σφιχτά πίσω.
Η εθνική, πάντως, έχει τα περιθώρια να βελτιωθεί. Κι αν τα καταφέρει τώρα στα νοκ άουτ, τότε έχει και τις πιθανότητες να προχωρήσει. Άλλωστε, δεν υπάρχουν και πολλές ομάδες φόβητρα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: