Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Σπουδαία μεταγραφή του Βάις»

Σίγουρος ότι ο Βλάντιμιρ Βάις θα «πιάσει» στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Σλοβακίας, Φιλίπ Σέμπο.

«Σπουδαία μεταγραφή του Βάις»
Τη βεβαιότητα πως ο Βλάντιμιρ Βάις θα κάνει εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Φιλίπ Σέμπο.

Ο 29χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του συμπατριώτη του, τονίζοντας πως «οι οπαδοί της ομάδας θα τον λατρέψουν. Θα του δοθεί και η ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και να πρωταγωνιστεί συνεχώς».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Φιλίπ Σέμπο στην εφημερίδα «Γαύρος»

Για τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό:

«Πραγματικά είναι μια σπουδαία μεταγραφή. Ξέρετε ότι τον ήθελαν πολλές ομάδες, αλλά επέλεξε την καλύτερη στην Ελλάδα και μια ομάδα με πολύ φανατικούς οπαδούς. Ανοίγονται σημαντικές προοπτικές μπροστά του».

Για τον αν η συμμετοχή των Πειραιωτών ήταν ένας ακόμη λόγος:

«Σίγουρα αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον Βλάντιμιρ η συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση και νομίζω ότι θα κάνει εντυπωσιακά πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα τον λατρέψουν. Θα του δοθεί και η ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους και να πρωταγωνιστεί συνεχώς».

Για το αγωνιστικό του προφίλ:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί και παίζει με την ίδια άνεση και στις δύο πλευρές της επίθεσης. Είναι πολύ δημιουργικός και απρόβλεπτος, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι μόνο γρήγορος στα πόδια, αλλά και στη… σκέψη».

Για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν:

«Δεν πρόκειται για έναν τυχαίο παίκτη. Είναι γεννημένος νικητής. Έχει αγωνιστιεί σε πολύ σημαντικές ομάδες στην καριέρα του μέχρι τώρα, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρέιντζερς, η Εσπανιόλ και ακόμα δεν έχει κλείσει τα 23 χρόνια. Έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα και πιστεύω ότι η επιλογή να πάει στον Ολυμπιακό θα του βγει σε καλό».

Για το αν έχει αρνητικά χαρακτηριστικά:

«Δεν του αρέσει να χάνει. Νομίζω ότι είναι γνώρισμα των μεγάλων παικτών. Ξέρω τον χαρακτήρα του και ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλό συμπαίκτη. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό και θα έχει πολλές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: