Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Φέτελ: «Εγώ θέλω να τους νικήσω όλους»

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τοποθετήθηκε για το θέμα του διαδόχου του Μαρκ Γουέμπερ στη Red Bull.

Φέτελ: «Εγώ θέλω να τους νικήσω όλους»
Οι κακές σχέσεις του Μαρκ Γουέμπερ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν κατά πολλούς βασικός λόγος της απόφασης του πρώτου να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull τοποθετήθηκε επί του θέματος, όπως και για τη διάδοχη κατάσταση στην ομάδα.

«Δεν το βλέπω έτσι. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για τον Μαρκ σαν πιλότο και εκτός αγώνων όσα έγιναν πήραν μεγαλύτερη διάσταση από την πραγματική. Υπάρχουν και χειρότερα ζευγάρια από μας στη Formula 1 (γέλια)», τόνισε.

Σχετικά με τη διαδοχολογία, ο παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Δεν είναι δικό μου ζήτημα για να αποφασίσω. Θα ήταν καλό να με ρωτούσαν, αλλά η απόφαση δεν ανήκει σε μένα. Θα ήταν λογικό να επιλεγεί κάποιος από την ομάδα νέων αν υπάρχει κάποιος, αλλά επίσης θα είχε λογική να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή για την ομάδα. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Κίμι (Ραϊκόνεν). Ποτέ δεν είχαμε κάποιο ζήτημα μεταξύ μας στους αγώνες μας κι αν είχαμε θα το συζητούσαμε. Δεν έχει σημασία πάντως ποιος είναι ο ομόσταυλός σου. Όταν τρέχεις, θέλεις να τους νικήσεις όλους, ανάμεσά τους και τον ομόσταυλό σου».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: