Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Γιαννιώτας: «Κάναμε ένα τεράστιο βήμα»

Σπουδαία χαρακτήρισε την πρόκριση της Εθνικής Νέων στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Γιάννης Γιαννιώτας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Γιαννιώτας: «Κάναμε ένα τεράστιο βήμα»
Σε… πελάγη ευτυχίας πλέουν όλοι στο «στρατόπεδο» της Εθνικής Νέων μετά την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Ο νεαρός επιθετικός υπογράμμισε πως αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην μεταγραφή του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιάννης Γιαννιώτας:

Για τον όμιλο της Εθνικής:

«Από το πρώτο ματς δείξαμε πως μπορούσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό φάνηκε και μετά τη νίκη μας κόντρα στο Μεξικό που είναι ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Παρά τις δύο ισοπαλίες μας με το Μάλι και την Παραγουάη. Σήμερα κάναμε ένα τεράστιο βήμα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το ποια από τις ομάδες (Μεξικό, Μάλι, Παραγουάη) είχε τα καλύτερα παιδιά:

«Χωρίς αμφιβολία τα καλύτερα παιδιά ήταν αυτά από την εθνική ομάδα του Μάλι. Μας έδωσαν συγχαρητήρια αμέσως μετά το παιχνίδι και μας ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο τουρνουά».

Για το γεγονός πως θα συνεχίσει την καριέρα στη Bundesliga και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ:

«Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός και επιτέλους γίνεται πραγματικότητα. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να υπογράψω σε μία τέτοια ομάδα και ελπίζω να δικαιώσω όλους όσους με πίστεψαν».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουρπελης όταν ρωτήθηκε για το πως αισθάνεται απάντησε:

«Είμαι κουρασμένος, μα ευτυχισμένος!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: