Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης, αλλά…»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Κρέους, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά επισήμανε και τις δυσκολίες απόκτησής του.

«Ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα ο Σπανούλης, αλλά…»
Επιβεβαίωσε τον Βασίλη Σπανούλη ως μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα ο Ζοάν Κρέους, ωστόσο ξεκαθάρισε πως υπάρχουν δυσκολίες για την απόκτησή του.

«Ο Σπανούλης μάς ενδιαφέρει. Αν αποφασίσει βάσει χρημάτων, δεν έχουμε πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουμε. Αν αποφασίσει υπολογίζοντας το αθλητικό πρότζεκτ που του προσφέρουμε και τη ζωή στη Βαρκελώνη, έχουμε ελπίδες», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής του καταλανικού συλλόγου σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

Όσο για το υπόλοιπο ρόστερ, είπε: «Στην ομάδα έχουμε εννέα παίκτες με συμβόλαιο. Για τον Μάικλ είμαστε σε επαφή με τους γιατρούς. Θα χρειαστεί χρόνος. Για τον Τζαβάι δεν ξέρουμε αν θα ανανεώσει ή όχι. Αξιολογούμε την κατάσταση και θα δούμε. Για το μέλλον του Γιασικεβίτσιους θα μιλήσουμε με τον Τσάβι Πασκουάλ και τον μάνατζερ του παίκτη. Εκείνος έφερε σε πέρας το ρόλο του». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: