Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Στο «ασπρόμαυρο» στόχαστρο ο Γκερέρο!

Την περίπτωση του Πάολο Γκερέρο εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη.

Στο «ασπρόμαυρο» στόχαστρο ο Γκερέρο
Τον Πάολο Γκερέρο εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωση του Περουβιανού επιθετικού, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χουμπ Στέφενς στο Αμβούργο.

Ο 29χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπάγερν Μονάχου όπου έμεινε μέχρι το 2006, έχοντας παίξει σε 27 αγώνες και πετύχει 10 γκολ, ενώ στη δεύτερη ομάδα του βαυαρικού συλλόγου είχε 66 συμμετοχές και 45 γκολ. Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος πήγε στο Αμβούργο, έχοντας παίξει συνολικά σε 134 παιχνίδια και σκοράρει 37 φορές.

Το 2012 επέστρεψε στη Λατινική Αμερική για λογαριασμό της Κορίνθιανς, με την οποία έχει μέχρι τώρα 18 συμμετοχές και 6 γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Απρίλιο του 2010 σε αγώνα του Αμβούργο με το Ανόβερο πέταξε σε έναν οπαδό ένα μπουκάλι, επειδή το πέταξε, και τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές από την αρμόδια επιτροπή της Bundesliga.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: