Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Λίγες και καλές μεταγραφές θέλουν στον Άρη!!

Ο Άρης με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν μπορεί να κάνει πολλές και «ηχηρές» μεταγραφές. Το «απαγορευτικό» της ΦΙΜΠΑ θα εμποδίζει μέχρι τον Σεπτέμβριο τον Άρη – μετά, και εφ? όσον υπαχθεί η ΚΑΕ στο άρθρο 99, θα γίνει προσπάθεια για να αρθεί το απαγορευτικό αυτό. Κάτι που σημαίνει ότι τότε θα μπορεί να πάρει, ίσως, κάποιον ξένο.

Τώρα όμως είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει μπροστά και να κοιτάξει τις λύσεις που έχει τώρα διαθέσιμες. Κι αυτές δεν είναι πολλές – οπότε αυτό που δήλωσε παραπάνω ο Βαγγέλης Αγγέλου σχετικά με την «εφηβική» ομάδα ίσως να μην είναι υπερβολή, αλλά να γίνει και πραγματικότητα εν πολλοίς.

Εννοείται ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να μείνει ο Πελεκάνος, τον οποίο θέλει και ο Πανιώνιος, όπως έγινε προσπάθεια και για τον νεαρό Θανάση Αντετοκούνμπο του Φιλαθλητικού, ο αδερφός του οποίου, Γιάννης, μετέχει στα σημερινά (τα ξημερώματα) ντραφτ του ΝΒΑ! Τον Αντετοκούνμπο όμως θέλει πως και πως και (πάλι) ο Πανιώνιος!

Το «Μ» έχει γράψει εδώ και καιρό για τον Νίκο Γκίκα, επίσης του Φιλαθλητικού, αλλά και για τον φέρελπι νέο Μιχάλη Καμπερίδη, της ίδιας ομάδας, όπου παίζει και ο γιος του Αγγέλου. Στόχος – και μάλιστα κοντά στο να πει το «ναι» - είναι και ο Γιάννης Αθηναίου, αλλά και ο Αμερικανός Στίβενσον που έπαιξε πρόπερσι στον Πανιώνιο, ενώ συμβόλαιο έχει ο Σαρικόπουλος.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δε θα συνεχίσει στον Ίκαρο Καλλιθέας και είναι επίσης στη λίστα του Αγγέλου όπως κι ακόμη τρεις πιτσιρικάδες. Ο λόγος για τον Μάριο Σακελλαρίου (Πιερικός/Αρχέλαος), ο οποίος μάλιστα προπονείται εδώ και καιρό με τους "κίτρινους" και τους Ανδρέα Χριστοδούλου (Μαντουλίδης) και Στέλιος Πουλιανίτης (ΑΚ Αστέρια). Τα ονόματα δεν είναι λίγα, αλλά στον Άρη ελπίζουν πως σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις με όλους! πηγή: metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: