Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Το θέλει και φαίνεται!!

Αυτός ο Μάρεϊ είναι έτοιμος για να διεκδικήσει στα... ίσια τον τίτλο του Wimbledon, που πήρε ακόμη μια νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον Ρομπρέδο. Άνετα συνεχίζει ο Φερέρ, εκτός ο «δήμιος» του Φέντερερ.

Το θέλει και φαίνεται!
Έτοιμος να πάει μέχρι τέλους και να σηκώσει την κούπα του Wimbledon παρουσιάζεται ο Άντι Μάρεϊ, που έκανε ακόμη μια πειστική κι άκρως θετική εμφάνιση!

Ο Σκωτσέζος επικράτησε 3-0 σετ του Τόμι Ρομπρέδρο μετά από 2 ώρες κι 1 λεπτό, δίνοντας συνέχεια στους πανηγυρισμούς των Άγγλων που βλέπουν το «δικό τους» παιδί έτοιμο να κατακτήσει το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του.

Ο Ισπανός, όσο φορμαρισμένος κι αν είναι, δεν κατάφερε να κοντράρει πολύ τον Βρετανό, ο οποίος συνεχίζει ακμαίος στους «16» της διοργάνωσης κι ο δρόμος για τον τελικό είναι… σχεδόν στρωμένος με ροδοπέταλα. Επόμενος αντίπαλός του ένας εκ των Τροίτσκι-Γιούζνι.

Το νούμερο τέσσερα στον κόσμο, Νταβίντ Φερέρ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγουτ με 3-1 σετ και πέρασε στο τρίτο γύρο του Wimbledon, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντολγκοπόλοφ.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο «δήμιος» του Φέντερερ, Σεργκέι Στακόφσκι. Μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή του κόντρα στον «βασιλιά», ο Ουκρανός ηττήθηκε εύκολα 3-1 σετ από τον Γιούργκεν Μέλζερ και… απέδειξε πως συνήθως οι νίκες επί των «μεγάλων» είναι απλώς μια… αναλαμπή!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: