Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Να γουστάρουν, όχι με βαριά καρδιά!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολιάζει στον sport-fm.gr μεταγραφές που του αρέσουν και μεταγραφές που δεν του αρέσουν…

Να γουστάρουν, όχι με βαριά καρδιά
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ όταν ακούω ότι μία μεταγραφή του Ολυμπιακού χαλάει, γιατί ένας παίκτης έχεις τις αμφιβολίες του να έρθει στην Ελλάδα και στην πρωταθλήτρια ομάδα της, δεν χαλιέμαι. Δεν στενοχωριέμαι.

• Προτιμάω να πάρει ο Ολυμπιακός ένα παίκτη έστω κάπως μικρότερης αξίας, αλλά να γουστάρει να έρθει στην πατρίδα μας και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, παρά ένα παίκτη, που θα έχει τις αμφιβολίες του, τους δισταγμούς του και γενικά που θα έρθει με βαριά καρδιά.

• Για τον απλούστατο λόγο ότι κατά πάσα πιθανότητα, ο παίκτης που θα έρθει υπό τέτοιες συνθήκες, δηλαδή χωρίς να είναι χαρούμενος για την απόφασή του, δεν πρόκειται να πιάσει στον Ολυμπιακό. Η περίπτωση του Ζάχοβιτς δεν είναι φρέσκια, αλλά πρέπει πάντοτε να την έχουμε υπόψιν μας.

• Και τα σκέφτομαι αυτά, με αφορμή την άρνηση του Βερδού να δεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και, αντίθετα, την χαρά με την οποία ο Βάϊς υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, αλλά και την επιθυμία του Αμαλφιτανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

• Όσο καλός κι αν είναι ένας ποδοσφαιριστής, εάν δεν πάει κάπου να παίξει με την καρδιά του, δε θα πετύχει. Και σε έξι μήνες η, σε ένα χρόνο, θα ψάχνεται να φύγει. Οπότε, καλύτερα που δεν ήρθε ο Βερδού. Και δεν ξέρω κι αν ήταν σε παρόμοιο μήκος κύματος κι ο Πέδρο Λεόν.

• Δεν πειράζει. Καλοί παίκτες να έρχονται, που να γουστάρουν να έρχονται…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: