Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Καλύτερη η επόμενη ημέρα της ομάδας»

Τον απολογισμό της σεζόν που μόλις τελείωσε με την Λάρισα έκανε ο Τιμόθεος Καβακάς, ο οποίος ουσιαστικά ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα.

«Καλύτερη η επόμενη ημέρα της ομάδας»
Το… αντίο με τον δικό του τρόπο στη Λάρισα είπε ο Τιμόθεος Καβακάς μέσω γραπτής του δήλωσης.

Ο προπονητής των «βυσσινί» έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που μόλις τελείωσε και ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΛ και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η δήλωσή του Καβακά:

«Με την ολοκλήρωση, τυπικά και ουσιαστικά, της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ και τον κόσμο της ομάδας για την κοινή μας πορεία και προσπάθεια αυτούς τους πέντε μήνες, που είχα την τιμή και τη χαρά να βρίσκομαι στο τιμόνι της ΑΕΛ.

Ως όφειλα, παρέμεινα για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στη διάθεση της διοίκησης για συζητήσεις, πλην όμως, αντιλαμβάνομαι ότι αυτή τη στιγμή οι προτεραιότητες για την ΑΕΛ είναι – εκ των πραγμάτων – διαφορετικές και σαφώς σημαντικότερες. Από την καρδιά μου εύχομαι η επόμενη ημέρα να είναι η καλύτερη δυνατή για την ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο, η αίσθηση από τη συνεργασία μου με την ΑΕΛ έχει σίγουρα θετικό πρόσημο, γιατί η δυνατότητα να εργαστεί κανείς σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας - βάσει ιστορίας και δυναμικής – είναι από μόνη της ένα παράσημο.

Οι εξαιρέσεις ανθρώπων, που – ακούσια ή μη – προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα γύρω από την ομάδα, δεν αρκούν για να αλλάξουν αυτή την εικόνα. Για λόγους αρχής δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία αντιπαράθεσης, αφού έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι, τις περισσότερες φορές, η σιωπή είναι χρυσός
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: