Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Καρνέζης: «Οφείλουμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα ματς»

Το απόλυτο χρειάζεται η Εθνική Ελλάδας για να παραμείνει σε τροχιά… Βραζιλίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης μετά τη νίκη επί της Λιθουανίας.

Καρνέζης: «Οφείλουμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα ματς»
Το σύνθημα για τα εναπομείναντα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας έστειλε ο Ορέστης Καρνέζης, μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά τη νίκη (1-0) στην έδρα της Λιθουανίας.

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τόνισε πως η «γαλανόλευκη» οφείλει να κερδίσει τους τέσσερις αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Παράλληλα, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα ελπίζουν πως θα στραβωπατήσει σε κάποιο από τα επόμενα ματς η Βοσνία και έτσι θα πάρουμε την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της χώρας του καφέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης στην τηλεόραση του Mega

Για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Λιθουανίας:

«Θέλαμε τη νίκη επί της Λιθουανίας και τα καταφέραμε. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε πάση θυσία για να παραμείνουμε σε τροχιά πρόκρισης. Παίζαμε σε πλαστικό χλοοτάπητα, είμαστε όμως καλοί παίκτες, και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ».

Για την κόπωση και το γεγονός ότι ήταν κοντά οι διακοπές των διεθνών:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όλοι προερχόμασταν από μια κουραστική σεζόν, αφού κάποιοι δώσαμε αρκετά ματς τη φετινή σεζόν. Ήμασταν, όμως, συγκεντρωμένοι και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν κοιτούν τη βαθμολογία πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς:

«Όταν είσαι στο παιχνίδι δεν σκέφτεσαι τίποτα πέρα από τη νίκη».

Για το αν καλύπτεται η βαθμολογική διαφορά (+3) με την Βοσνία:

«Οφείλουμε να κερδίσουμε τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ελπίζουμε να στραβοπατήσει η Βοσνία, όμως εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: