Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Ξετίναξαν» Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και έφυγαν…!

Αναχώρησαν από την Ελλάδα το Σάββατο το μεσημέρι οι άνθρωποι της UEFA, αφού έλεγξαν εξονυχιστικά τους φακέλους Παναθηναϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα, ετοιμάζοντας το πόρισμά τους. Δεν «είδαν» την Ξάνθη.

«Ξετίναξαν» Παναθηναϊκό, ΠΑΣ και έφυγαν…
Το κλιμάκιο της UEFA που βρισκόταν από την Πέμπτη στην Αθήνα για να ελέγξει αν έγινε σωστά η… δουλειά, με την αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, αναχώρησε το Σάββατο από τη χώρα μας, έπειτα από… τριήμερη «κατασκήνωση» στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, είδαν τελικά μόνο τους φακέλους των «πρασίνων» και των Γιαννιωτών, για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν οι μοναδικές ΠΑΕ που είχαν δύο αρνητικές εισηγήσεις (σε πρώτο και δεύτερο βαθμό) από το τμήμα αδειοδότησης της ομοσπονδίας και μία απορριπτική απόφαση από την πρωτοβάθμια επιτροπή.

Τα οικονομικά στοιχεία των δύο συλλόγων «ξετινάχτηκαν» από το κλιμάκιο της UEFA, που ζητούσε συνεχώς διευκρινίσεις, αποδείξεις και επιπλέον έγγραφα.

Ο φάκελος της Ξάνθης δεν κρίθηκε σκόπιμο να εξεταστεί, μιας και πήρε την άδεια από τον πρώτο βαθμό και φυσικά με θετική εισήγηση.

Οι άνθρωποι που βρέθηκαν αυτές τις τρεις μέρες στην Αθήνα, θα συντάξουν μία έκθεση-πόρισμα πιθανότατα τη Δευτέρα και εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθεί από το Financial Body Control Panelτο της UEFA ποια ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις: ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Παναθηναϊκός ή η SKODA Ξάνθη; πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: