Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Παπαδόπουλος: «Κακία δεν κρατάω, αλλά…»

Συνειδητοποιημένος ότι μετά την αλλαγή διοίκησης δεν είχε μέλλον στον Άρη εμφανίστηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος: «Κακία δεν κρατάω, αλλά…»
Ενοχλημένος μόνο από το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε νωρίτερα για το «διαζύγιο» με τον Άρη δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Παρόλα αυτά ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

«Η απόφαση της διοίκησης είχε ληφθεί εδώ και καιρό, απλώς μου την ανακοίνωσαν σήμερα. Ο Άρης είναι τεράστιο μέγεθος και πάντα ο κόσμος του Άρη να ξέρει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει έναν φίλο, το Σούλη», είπε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, όσα είπε στον “Arena”:

«Έζησα πολύ έντονα αυτά τα έξι παιχνίδια, που ήμουν στον ΑΡΗ. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να κοιτάς πάντα το αύριο. Η απόφαση της διοίκησης είχε ληφθεί εδώ και καιρό, απλώς μου την ανακοίνωσαν σήμερα. Είχα καταλάβει ορισμένα πράγματα. Ίσως περίμεναν να βγω εγώ και να πω ότι φεύγω. Είναι το μόνο που με έχει πειράξει. Σέβομαι την απόφαση της διοίκησης, αλλά έπρεπε να μου το πουν πολύ πιο γρήγορα. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Αν έχω πικρία, θα την κρατήσω μέσα μου. Ο ΑΡΗΣ είναι τεράστιο μέγεθος και πάντα ο κόσμος του ΑΡΗ να ξέρει ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει έναν φίλο, το Σούλη».

Για την εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό του: «Μου έδειξε μεγάλη εκτίμηση και τον ευχαριστώ. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ο κόσμος είναι αυτός που με έκανε να μην βγω να ανακοινώσω την αποχώρησή μου μόνος. Δε με πειράζει που έφυγα, αλλά το ότι εδώ και ένα μήνα δε μου το έλεγαν. Όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στον κόσμο».

Για τη φετινή του εμπειρία: «Η παραμονή ήταν αυτονόητη, δεν την κρατάω. Δε μπορούσε να πέσει ο ΑΡΗΣ, έχοντας τέτοιο κόσμο. Αν έπεφτε η ομάδα, δε θα δούλευα για έναν χρόνο, παρότι δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση ο βασικός υπεύθυνος. Θα ντρεπόμουν να μιλήσω, και ακούω πολλούς που μιλούν και τρελαίνομαι. Αυτό με έχει πειράξει. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Προσωπικά θέλω να δουλεύω εκεί που με θέλουν, αλλιώς τι να το κάνω; Στον ΑΡΗ ήθελα να μείνω, γιατί με ήθελε κυρίως ο κόσμος».

Για το αύριο του ΑΡΗ: «Αν η διοίκηση κάνει σωστό προγραμματισμό, μπορεί να πάει καλά. Εγώ ζήτησα από τη διοίκηση μια ομάδα, που θα χτυπήσει από την 3η έως την 7η θέση, αλλά και το Κύπελλο. Δεν έχει σημασία η μη αδειοδότηση. Και ο ΠΑΣ με τον Πανιώνιο δεν πήραν πέρσυ, αλλά πήγαν πολύ καλά. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός. Υπάρχει πολύ καλός κορμός και όποια άλλη θέση κάτω από τη 10η, θα είναι αποτυχία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: