Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Καθάρισαν» από νωρίς!!

Έχοντας σημειώσει και τα δύο γκολ της στο πρώτο μέρος η Αυστρία επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Σουηδίας. Ρέκορ και σόου από τον Ρόμπι Κιν στη νίκη της Ιρλανδίας επί των Ν. Φερόες (3-0).

«Καθάρισαν» από νωρίς
Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του δευτέρου ομίλου έκανε η Αυστρία, η οποία εντός έδρας επικράτησε με σκορ 2-1 της Σουηδίας που πλέον έχει φτάσει τους 11 βαθμούς.

Στο παιχνίδι αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα ήταν οι γηπεδούχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ με τον Αλάμπα στο 26 από το σημείο του πέναλτι. Τα τέρματα για τους Αυστριακούς διπλασίασε στο 32’ ο Γιάνκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη πάσα του Χάρνικ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Σουηδοί ανέβασαν την απόδοσή τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μάλιστα, σε μία από αυτές την έστειλε στα δίχτυα ο Ελμάντερ στο 82’ κάνοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ιρλανδία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπι Κιν επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 των Ν. Φερόε. Ο έμπειρος φορ σημείωσε χατ- τρικ (5’,56’,81’)και συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο τις 126 με το εθνόσημο στο στήθος. Μάλιστα, μετά από αυτό το ματς έγινε ο πρώτος στην σχετική λίστα ξεπερνώντας τον Γκίβεν που είχε 125.

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:


1)Γερμανία (6) 16
2)Αυστρία (6) 11
3)Ιρλανδία (6) 11
4)Σουηδία (5) 8
5)Καζακστάν (6) 1
6)Νησία Φερόες (5) 0 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: