Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Αέρα» η Βοσνία!!

Εύκολο απόγευμα είχαν οι Βόσνιοι, που επικράτησαν στην έδρα των Λετονών με σκορ 5-0, και διατήρησαν τη διαφορά «ασφαλείας» από την Εθνική Ελλάδας στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ.

«Αέρα» η Βοσνία
Ο Φερνάντο Σάντος σίγουρα θα ήθελε «γκέλα» των Βόσνιων στην έδρα της Λετονίας, ωστόσο, αυτοί τη… διέλυσαν με σκορ 5-0. Έτσι, η ομάδα του Σάφετ Σούσιτς έφτασε τους 16βαθμούς στον 7ο όμιλο, και ακόμη αν επικρατήσει η Ελλάδα στην Λιθουανία θα έχει απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 12ο λεπτό, λόγω της αποβολής του με απευθείας κόκκινη κάρτα, κατάφεραν να αντέξουν μόνο για ένα 45λεπτο. Από κει και πέρα ήρθε η κατάρρευση. Ο Λούλιτς στο 48ο άνοιξε το σκορ και ο Ιμπίσεβιτς στο 53ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μεντούνγιανιν έδωσε «αέρα» τριών τερμάτων στους Βόσνιους, με τον Πιάνιτς στο 80’ να φτάνει τον δείκτη στο 4-0. Τη «σφραγίδα» του στον αγώνα έβαλε και ο Έντιν Τζέκο πετυχαίνοντας, το 5ο και τελευταίο τέρμα της ομάδας του στο 82'.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: