Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Σάντος: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της Εθνικής, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερντάντο Σάντος, ο οποίος ζήτησε να σταματήσουν τα «σενάρια» που τον... στέλνουν στον ΠΑΟΚ.

Σάντος: «Δείξαμε χαρακτήρα»
Ευχαριστημένος από τη θέληση και το πείσμα που έδειξαν οι παίκτες της Εθνικής στη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Λιθουανία, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως εξαιτίας της κούρασης η απόδοση αρκετών ποδοσφαιριστών έπεφτε όσο περνούσαν τα λεπτά, ενώ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος:

Για το αποψινό παιχνίδι με τη Λιθουανία:

«Ο στόχος μας επιτεύχθηκε. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε έναν δύσκολο αντίπαλο και πως θα έχουμε προβλήματα κόπωσης, αφού βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, ακόμη και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε ακόμη καλύτερα, ενώ αντιδράσαμε καλά στην πίεση των Λιθουανών. Πιστεύω πως πήραμε μία δίκαιη νίκη».

Για την ισοπαλία της Σλοβακίας με το Λιχτενστάιν:

«Η Σλοβακία είναι μία ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά. Ήταν μία έκπληξη για εμάς που δεν κατάφερε να νικήσει το Λιχτενστάιν. Ωστόσο, θεωρώ πως παραμένει στο κόλπο για τη δεύτερη θέση».

Για το που οφείλεται η νίκη κόντρα στους Λιθουανούς:

«Η συγκεκριμένη νίκη οφείλεται στη θέληση των παικτών και στον χαρακτήρα που αυτοί έδειξαν. Στα πρώτα λεπτά και των δύο ημιχρόνων δείξαμε φρεσκάδα και δύναμη, παρά το γεγονός πως στη συνέχεια οι περισσότεροι παίκτες μας ήταν κουρασμένοι, καθώς μερικοί έχουν παίξει πολλά ματς, ενώ άλλοι είχαν να αγωνιστούν μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για το αν θα ανανεώσει με την Εθνική:

«Θα μιλήσω με τον πρόεδρο τον Αύγουστο. Έχω ήδη μία πρόταση, όμως χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ το μέλλον μου. Ωστόσο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να σταματήσετε να γράφεται πως έχω επαφές με τον ΠΑΟΚ, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: