Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Η θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερ Λίγκα»

Στην Σούπερ Λίγκα ανήκει ο Ηρακλής και όχι στην Football League, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο τεχνικός του «Γηραιού», Σίνισα Γκόγκιτς.

«Η θέση του Ηρακλή είναι στην Σούπερ Λίγκα»
Ο Ηρακλής δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Football League, όμως, σύμφωνα με τον τεχνικό της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς, ο σύλλογος έχει όλες τις προδιαγραφές για να πάρει το εισιτήριο στην Σούπερ Λίγκα.

Μάλιστα, ο τεχνικός του «Γηραιού» υπογράμμισε πως η πρώτη τη τάξει κατηγορία είναι η κατηγορία στην οποία πρέπει να αγωνίζεται ο Ηρακλής.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Αρένα FM» ο Σίνισα Γκόγκιτς:

Για την επιθετική δυστοκία του Ηρακλή:

«Λείπει, πραγματικά το γκολ. Αυτό είναι όμως και το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Αν δεν βάζεις γκολ, δεν κερδίζεις. Ήρθα, συμφώνησα με τον πρόεδρο και προσπαθούμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δούλεψα κυρίως στην ψυχολογία, αυτό μπορούσα να κάνω. Υπάρχουν καλοί παίκτες και προσπάθησα να τους πείσω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την παρουσία της ομάδας στα πρώτα στα πλέι οφ:

«Στα δύο πρώτα παιχνίδια, είχαμε καλή παρουσία. Ιδιαιτέρως με τον Ολυμπιακό Βόλου, μπορούσαμε να κάνουμε μία άνετη νίκη, αλλά δεν είχαμε πάθος στο δεύτερο ημίχρονο. Στον Παναιτωλικό τα δώσαμε όλα, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Και ο Παναιτωλικός αποτελείται από παίκτες που έχουν χρόνια εμπειρία από Σούπερ Λιγκ. Εμείς, πάντως, πήγαμε για τη νίκη».


Για το πόσο τους επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του η κούραση:

«Δεν είναι μόνο η δική μας ομάδα. Αυτό το μίνι πρωτάθλημα, μετά και τα 40 παιχνίδια του πρωταθλήματος, είναι εξαντλητικό. Κάνουμε αποθεραπείες, θέλουμε να βάλουμε γκολ, να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Νομίζω αυτό θέλουν οι παίκτες, ώστε να πάρουν ψυχολογία».

Για τις αλλαγές που κάνει μέσα στο παιχνίδι αλλά και για την προσωπικότητα της ομάδας:

«Δεν κολλάω σε συστήματα, προσπαθώ μες στο παιχνίδι να κάνω αλλαγές ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε γκολ. Λείπει, όμως, κι η προσωπικότητα. Αν είχαμε έναν Καμαρά, έναν Σίσιτς, που κάνουν τη διαφορά, όλα ενδεχομένως να ήταν διαφορετικά».

Για την φυγή του Ουκάρ αλλά και την πληγή που του άφησε ο τραυματισμός του Τάϊ:

«Εμένα με πλήγωσε πιο πολύ ο τραυματισμός του Τάι. Είναι ένας παίκτης που τα έχει όλα, τον είχα δει και ως αντίπαλος. Μακάρι να ήταν αυτός υγιής και να χάναμε με πιο πολλά γκολ στα προηγούμενα παιχνίδια. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι για τον Ουκάρ. Ας πάει στο καλό, δε θέλω να συζητήσω γι' αυτό το ζήτημα».

Για την αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου:

«Σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να αλλάξουμε. Θέλουμε μια νίκη, ώστε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το αν η συνεργασία του με τον Ηρακλή θα συνεχιστεί και μετά τα πλέι οφ:

«Είπα στον κ. Παπαδόπουλο να μιλήσουμε μετά το τέλος των πλέι οφ. Εάν τα βρούμε, ευχαρίστως να παραμείνω. Ήξερα από την αρχή πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα, έχει τα πάντα ο Ηρακλής. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τις εγκαταστάσεις. Ο Ηρακλής δεν πρέπει να είναι εδώ που βρίσκεται τώρα, αλλά στη Σούπερ Λίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: