Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Στεβάνοβιτς: «Μεταγραφές και προετοιμασία το παν»

«Μικρό» καλάθι για τους στόχους της νέας σεζόν κράτησε ο καινούργιος τεχνικός της Βέροιας, Γκόραν Στεβάνοβιτς στην επίσημη παρουσίασή του.

Στεβάνοβιτς: «Μεταγραφές και προετοιμασία το παν»
Ο νέος τεχνικός της Βέροιας τόνισε πως οι στόχοι της ομάδας ενόψει της καινούργιας σεζόν θα οριστούν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ενώ αναφέρθηκε και στην ανάγκη για να γίνουν σωστές κινήσεις στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ελπίζω η νέα συνεργασία μου με τη Βέροια να είναι το ίδιο πετυχημένη όπως και όταν ήμουν εδώ σαν παίκτης. Μίλησα με τον τότε προπονητή μου Στέφανο Γαϊτάνο, που θα μας βοηθήσει με τα μικρά παιδιά. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου.

Θα πρέπει να βρούμε καλούς παίκτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, που να ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας και να κάνουν την διαφορά. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε δουλεία και τίποτα άλλο. Για στόχους θα μιλήσουμε μετά την προετοιμασία. Είναι σημαντικό για εμάς να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Γι’ αυτό θα κάνουμε αρκετά δυνατά φιλικά, ώστε να «δέσει» το σύνολο γρηγορότερα. Έχω επιθετική φιλοσοφία και το σύστημα που μου αρέσει να παίζω είναι το 4-1-4-1».

«Παρακολούθησα πέρσι κάποια ματς της Βέροιας και μου άρεσε. Γνωρίζω αρκετά καλά και το ελληνικό πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: