Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Έδεσε» άλλους δυο η ΑΕΚ!

Με την αντεπίθεση της ΑΕΚ συνέδεσαν το ποδοσφαιρικό τους μέλλον (και) οι Τσούπρος και Γροντής. Οι δυο νεαροί δέχθηκαν τις προτάσεις που τους έγιναν και θα υπογράψουν τριετή συμβόλαια.

«Έδεσε» άλλους δυο η ΑΕΚ
Τη δυνατότητα ν’ αποτελέσουν μέρος της αναγέννησής της προσέφερε η ΑΕΚ στους Κώστα Τσούπρο και Δημήτρη Γροντή.

Σε συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Τσιάρτα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος του διεμήνυσε πως οι δυο νεαροί είναι οι «εκλεκτοί» από την πεντάδα που εκπροσωπεί (Φέτσης, Κουρέλλας, Νικολόπουλος οι υπόλοιποι) για να μείνουν στην ομάδα.

Τους κατέθεσε λοιπόν προτάσεις για τριετή συμβόλαια, τις οποίες αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη οι νεαροί.

Προστίθενται, έτσι, στους Ανάκογλου, Τσουμάγκα, Τσουκαλά, Παυλή, Καλογέρη (που έχουν συμφωνήσει ήδη να παραμείνουν) και θ’ αποτελέσουν δυο πολύτιμες λύσεις στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα.

Άλλωστε, παρά τον λίγο χρόνο συμμετοχής του (4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) ο Τσούπρος έδειξε πως μπορεί ν’ αποτελέσει καλή επένδυση για τη θέση του στόπερ.

Ο δε Γροντής (5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) πρόλαβε να δώσει επίσης καλά δείγματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος -όταν χρησιμοποιείτο από τον Βαγγέλη Βλάχο- και η τεχνική του θεωρείται ότι αξίζει να του δώσει μια θέση στο νέο ρόστερ. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: