Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Παίζει» δυνατά ο Στέφενς!!

Μετά το «ναυάγιο» με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο Χουμπ Στέφενς επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Με 1,5 εκ. ευρώ ο Ολλανδός λέει «ναι» στον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Παίζει» δυνατά ο Στέφενς
Τα περιθώρια στενεύουν και ο ΠΑΟΚ θέλει να προσλάβει προπονητή το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να σχεδιάσει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα αφού στόχος του «Δικεφάλου του Βορρά» του χρόνου είναι η κορυφή και για να φτάσει σε αυτή πρέπει να γίνει η κατάλληλη προετοιμασία.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Ντομίνγκος Πασιένσια και το οριστικό «όχι» του Ιβάν Σαββίδη για την περίπτωση του, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινείται στα υπόλοιπα ονόματα που υπάρχουν στην λίστα. Αυτό του Χουμπ Στέφενς φιγουράρει πρώτο.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει υψηλό κασέ και αν θέλει ο Σαββίδης να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη τότε θα πρέπει να τον πληρώσει με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Με αυτό το ποσό ο Στέφενς θα έρθει στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το περιβάλλον του. Βέβαια, μην αποκλείουμε να «σκάσει» κάποιο άλλο όνομα που ακόμα δεν έχει ακουστεί.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: