Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Το τραγούδι του Ντάντε για το τρεμπλ!!

Ως γνήσιος Βραζιλιάνος ο Ντάντε της Μπάγερ Μονάχου εκτός από καλός αμυντικός, όπως φαίνεται, είναι και καλός τραγουδιστής, αφού έβγαλε... άσμα για το τρεμπλ της ομάδας του.

Το τραγούδι του Ντάντε για το τρεμπλ
Γίνεται να είσαι παίκτης της φετινής Μπάγερν Μονάχου που φέτος σήκωσε όποια κούπα βρέθηκε μπροστά της και να μην… έχεις ξεφύγει; Δύσκολο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του αμυντικού των Βαυαρών, Ντάντε, ο οποίος για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του έγραψε ένα τραγούδι το οποίο και τραγούδησε.

Μάλιστα, οι Γερμανοί έχουν μείνει ενθουσιασμένοι, (ήδη έχει φτάσει τα 2 εκατομμύρια “χτυπήματα” στην σελίδα του στο facebook) με τις… φωνητικές ικανότητες του Βραζιλιάνου, με αποτέλεσμα το τραγούδι να βρίσκεται στο μουσικό top 100, ενώ ήδη έχουν γίνει πολλά remix.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε ιδρύματα με παιδιά στην Γερμανία και στη Βραζιλία.

Οι στίχοι του τραγουδιού του Ντάντε είναι οι εξής: "Wir gewinnen die Meisterchfaft, wir gewinnen die Champions League, und Pokal auch", που στα ελληνικά μεταφράζεται: «Κερδίσαμε το Γερμανικό Πρωτάθλημα, κερδίσαμε το Champions League και το Κύπελλο Γερμανίας επίσης».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: