Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Θεσμική συνάντηση Super League - ΠΣΑΠ!!

Θεσμική συνάντηση με τη νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΠΣΑΠ, είχε την Παρασκευή ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης.

Θεσμική συνάντηση Super League - ΠΣΑΠ
Σκοπός της συνάντησης, ήταν να συζητηθούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, με γνώμονα την αρτιότερη συνεργασία και την εξεύρεση λύσεων σε ζητήματα που αφορούν στους δύο φορείς.

Τη διοίκηση του ΠΣΑΠ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Κωστας Χαλκιάς, πρόεδρος, Σάκης Δημόπουλος, ταμίας, Κώστας Πούλιος, γενικός γραμματέας και Σταμάτης Συρίγος, ειδικός γραμματέας, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας Μιχάλης Αναγνώστου.

Ο πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά:

«Ευχήθηκα καλή δύναμη στο νεοκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΠ και ελπίζω ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στο ίδιο θετικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα. Δεδομένης της κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στο σύνολό του το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι απολύτως απαραίτητο να επιδιώκεται η ευρύτερη δυνατή συναίνεση και να βρίσκουμε λύσεις που αφήνουν ικανοποιημένες όλες τις πλευρές. Θα ενημερώσουμε στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας όλες τις ΠΑΕ-μέλη για τα θέματα που συζητήσαμε, έτσι ώστε να καταρτιστεί ένα διαρκές πλαίσιο συνεργασίας».πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: