Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μουρίνιο: «Εγώ είμαι το αφεντικό»

Στο θέμα του Ίκερ Κασίγιας και τον παραγκωνισμό του κατά τη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. «Στις ομάδες μου παίζουν όσοι το αξίζουν» τόνισε μεταξύ άλλων ο «Special One».

Μουρίνιο: «Εγώ είμαι το αφεντικό»
Μιλώντας στην εκπομπή «Punta Pelota», ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως στις ομάδες του θα παίζουν όσοι το αξίζουν και όχι αυτοί που έχουν μεγάλη ιστορία στον σύλλογο.

«Είμαι προπονητής που του αρέσει η αξιοκρατία. Δεν κοιτάω το στάτους που έχει ένας ποδοσφαιριστής και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Όποιος είναι καλύτερος, αυτός θα παίζει» ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Το μόνο που είχαν στο μυαλό τους οι οπαδοί ήταν πως ο Ίκερ ήταν καλύτερος του Ντιέγκο Λόπεθ. Το δέχομαι, αλλά είμαι προπονητής. Το αν παίζουν ή όχι, είναι αποκλειστικά πρόβλημα των παικτών».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο παρελθόν του στην Ίντερ, ενώ έστειλε μήνυμα και στους παίκτες της νέας του ομάδα, της Τσέλσι, για το τι πρόκειται να... αντιμετωπίσουν.

«Για παράδειγμα ήταν φυσιολογικό για εμένα να αφήσω τον Μάρκο στον πάγκο (σ.σ Ματεράτσι), έναν μυθικό παίκτη για την Ίντερ. Ή όπως έκανε ο Ράφα (σ.σ Μπενίτεθ) με τον Τέρι» κατέληξε. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: