Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ντι Μαρία: «Πέρεθ και προπονητής θα με κρίνουν»

Την πρόθεσή του να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν εξέφρασε ο Άνχελ Ντι Μαρία, τονίζοντας παράλληλα πως η τελική απόφαση θα παρθεί από τον πρόεδρο και τον καινούργιο προπονητή.

Ντι Μαρία: «Πέρεθ και προπονητής θα με κρίνουν»
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της «βασίλισσας», σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ole», απάντησε στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί τονίζοντας πως θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ωστόσο, το μέλλον του δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο καινούργιος προπονητής είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για το μέλλον μου. Εγώ, προσωπικά, είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη και ζω ήρεμα εδώ μαζί με τη γυναίκα μου και το μωρό μας. Θα ήθελα πολύ να μείνω στη Ρεάλ», ήταν το σχόλιο του Ντι Μαρία.

Σχετικά με την αποχώρηση του Ζοσέ Μουρίνιο, είπε: «Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα ότι ο Μουρίνιο θα φύγει από τη Ρεάλ. Όταν ένας προπονητής φεύγει δεν είναι καλό για κανέναν. Του εύχομαι να βρει την ευτυχία που έψαχνε κάπου αλλού. Νιώθω υπόχρεος στον Μουρίνιο και ελπίζω να είναι και εκείνος ευχαριστημένος από εμένα».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: