Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

«Μια σειρά δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι»

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1 με αντίπαλο των Ολυμπιακό, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει όπως είπε ο Κώστας Τσαρτσαρής.

«Μια σειρά δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι»
Χαρούμενος για την απόδοση του Παναθηναϊκού και για το 1-0 στους τελικούς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος όμως τόνισε ότι η σειρά δεν τελειώνει στο πρώτο παιχνίδι.

Όπως εξήγησε, οι «πράσινοι» θα πρέπει να προετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν έναν πιο δυνατό αντίπαλο την Κυριακή, ο οποίος θα πάει στο ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη.

«Κάναμε το πρώτο βήμα σε μια σειρά που δεν τελειώνει το πρώτο παιχνίδι. Θα πρέπει να βελτιωθούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό στη συνέχεια. Ήρθαμε πολύ καλά διαβασμένοι, απενεργοποιήσαμε τα αντίπαλα όπλα και καταφέραμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη και τα άλλα παιδιά του Ολυμπιακού που μπορούν να τραβήξουν το σκορ. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πρωταθλητής Ευρώπης και θα έρθει στο ΟΑΚΑ να νικήσει. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», ήταν τα λόγια του έμπειρου φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: