Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Καραγκούνης: «Έκλεισε ωραία η χρονιά»

Η Εθνική ομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά, μετά το 1-0 επί της Λιθουανίας, όπως δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Καραγκούνης: «Έκλεισε ωραία η χρονιά»
Μεγάλο είναι το κίνητρο των παικτών της Εθνικής για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης μετά τη νίκη (1-0) επί της Λιθουανίας. Ο διεθνής μέσος δήλωσε πως η φετινή χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μετά το «τρίποντο», ενώ στη συνέχεια απέφυγε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Το κίνητρο ήταν μεγάλο από την αρχή, γιατί έτσι γίνεται όταν ξέρεις πως πρέπει να παίξεις μόνο για τη νίκη. Είχαμε τη δύναμη και την όρεξη για τη νίκη. Ξέραμε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αλλά πήραμε μία σπουδαία νίκη γιατί τώρα έγινε πιο ξεκάθαρο το πρόγραμμα. Στη συνέχεια, έχουμε τρία ματς στο γήπεδό μας και ένα με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καραγκούνης στην τηλεόραση του Mega και πρόσθεσε:

«Η Βοσνία έχει δύσκολα παιχνίδια και γενικά η διοργάνωση έχει ακόμα δρόμο. Ποτέ δεν μπορείς να πεις, πως τελείωσε κάτι. Όλα τα παιχνίδια έχουν παγίδες. Δεν είναι αμελητέο να εξασφαλίζεις τη δεύτερη θέση. Κλείνει μία χρονιά καλά και βλέπουμε πιο καθαρά τα υπόλοιπα παιχνίδια. Είναι μπροστά μας μεγάλο το κίνητρο, γιατί όλοι θέλουμε να πάμε στο επόμενο Μουντιάλ που θα γίνει στη Βραζιλία».

Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα. Η Εθνική είναι μία. Σε κάθε ματς έχει διαφορετικό πρωταγωνιστή και στο τέλος πρωταγωνιστεί η ομάδα. Σημείωσε ένα ωραίο γκολ και ήταν σημαντικός για τη νίκη ο Λάζαρος. Όπως και όλοι οι παίκτες. Πλέον το κλίμα είναι πολύ καλό για να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Με την ισοπαλία της Σλοβακίας εξασφαλίσαμε τη δεύτερη θέση, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα».

Για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του: «Θα χαρώ τη νίκη, θα ξεκουραστώ και θα δω τι θα γίνει. Ήταν μία δύσκολη και επίπονη χρονιά, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν μία τρομερή εμπειρία αυτά που πέρασα φέτος και τώρα θέλω να χαρώ τις διακοπές μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: