Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Προτεραιότητα η εξυγίανση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει τις κατάλληλες συνθήκες, για να προχωρήσει όσο περισσότερο μπορεί αυτά που έχει στο μυαλό του. Η εξυγίανση είναι μια λέξη που γνωρίζει καλά και για το λόγο αυτό δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Κακά τα ψέματα, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κινηθεί όπως θα ήθελε και στην ΚΑΕ θέλουν να εξασφαλίσουν ότι καλύτερο μπορούν για να μπορέσει να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πονάει.

Η σειρά δεν έχει αλλάξει και η παραμονή των Δέδα και Χαραλαμπίδη είναι μία άμεση προτεραιότητα. Οι επαφές για ανανέωση της συνεργασίας δεν έχουν σταματήσει ποτέ, αλλά κολλούν στις οικονομικές εγγυήσεις. Και οι δυο μεριές θεωρούν δεδομένη την οριστική συμφωνία, αλλά θα πρέπει να ξεπεραστούν οι τελευταίοι σκόπελοι. Διοίκηση και τεχνικό τιμ κάνει μία προσπάθεια να από πέρσι να προχωρήσει ο σχεδιασμός με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα και παράλληλα να συνεχιστεί η προσπάθεια για να μειωθούν στο ελάχιστο τα χρέη.

Η συσπείρωση και η ενότητα στην ΚΑΕ είναι στοιχεία που κρατούν ζωντανή την ολοκλήρωση της οικονομικά οριστικά εξυγίανσης. Τα τελευταία δύο ειδικά χρόνια, έχουν δοθεί πολλά χρήματα, για να μειωθεί το ποσό που χρωστάει από παλιές πληγές το τμήμα του μπάσκετ.

Άλλωστε, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δικαιώθηκε σε μια δικαστική διαμάχη με τον πιστωτή, Άκη Τσόλη. Το δικαστήριο θεώρησε ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έστω και με μικρή καθυστέρηση τήρησε την συμφωνία και έτσι απέρριψε την αίτηση άρσης του άρθρου 99 που είχε καταθέσε, ξεπερνώντας μετά τις υποθέσεις του Κούβελα και του Γκαγκαλούδη και αυτό το πρόβλημα.

Ανάλογα προβλήματα ίσως να υπάρχουν και στο μέλλον, αλλά αυτό δε μειώνει στο έπακρο την προσπάθεια που γίνεται.
Τέλος, στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να κλειδώσουν τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες (Κόνιαρης κ.α.), ώστε να μην έχουν περιπτώσεις όπως ο Σπυρόπουλος.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: